Jdi na obsah Jdi na menu
 


WELLA CARE3 – NOVÁ PEČUJÍCÍ ŘADA S VYNIKAJÍCÍM ÚČINKEM

12. 2. 2011
 

bez-nazvu-1.jpg

Wella Care3 je nová pečující řada od Wella Professionals s vynikajícím účinkem, který umožňuje kadeřníkům individuální přístup ke každému klientovi. Přípravky jsou vytvořeny pro zážitek z hýčkání, který je vnímám Vašimi smysly. Můžete jej vidět, cítit a dotknout se ho. Vlasy vypadají nádherně, jsou lesklé, hebké na dotek a luxusně parfémované.

 
Výhody nové pečující řady Wella jsou v možnosti kombinace jednotlivých přípravků dle diagnózy vlasů a pokožky hlavy a v možnosti výběru expresní či intenzivní péče. Tato řada obsahuje luxusní ingredience, jako jsou diamantový prach, výtažek z orchideje, extrakt z hedvábí, bambucké máslo či extrakt ze šampaňského. Care3 je možné rozdělit na řady Brilliance, Erich, Balance a Age.
 
1.jpgŘada Wella Care3 Brilliance je určená pro barvené vlasy. Obsahuje aktivní látky chránící barvu, včetně vysokých dávek antioxidantů, které pomáhají chránit barevný odstín před blednutím a zároveň zlepšují jeho brilantnost a zářivost.
Výhody: vlasy získají přirozený pohyb a jsou neodolatelné na dotek. Pro smyslový požitek jsou produkty obohaceny o diamantový prach a výtažek orchideje Brillance.
 
 2.jpg
Řada Wella Care3 Enrich je určena pro suché a poškozené vlasy nebo vlasy bez objemu. Okamžitá regenerace pro luxusní bohaté vlasy plné pohybu. Podporuje lesk vlasů, jejich hebkost a optimální úroveň vlhkosti.
Výhody: obsahuje keratin a pečující polymery, díky kterým vlasy posílí zvenku a zevnitř a zabraňují třepení konečků a zároveň získávají novou vitalitu a lesk. Pro smyslový požitek jsou produkty obohaceny o extrakt z hedvábí a bamacké máslo.
 
3.jpgŘada Wella Care3 Balance je speciálně vyvinuta pro specifické potřeby pokožky hlavy. Produkty byly vyvinuty pro ošetření citlivé pokožky hlavy, boj s lupy nebo padáním vlasů. Tyto problémy se mohou vyskytnout v důsledku nesprávné stravy, nedostatečného pitného režimu, psychického stresu apod. Správnou diagnózou vlasů a pokožky hlavy a vhodným výběrem pečujícího přípravku lze těmto problémům předcházet a minimalizovat je.
Výhody: obsahuje aktivní posilující látky a antibakteriální složky. 4.jpgVlasy a pokožka budou osvěžené a revitalizované. Pro smyslový požitek jsou produkty obohaceny o extrakt ze šampaňského.
 
Řada Wella Care3 Age je řada vytvořena speciálně pro nepoddajné a hrubé vlasy. Výhodou této řady je, že obsahuje posilující komplex se složkou z karité, který obnovuje poddajnost vlasů.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×