Jdi na obsah Jdi na menu
 


Wella – vlasová kosmetika proti stárnutí vlasů

24. 4. 2010

Wella vyvinula novou řadu přípravků proti stárnutí vlasů. Ucelená řada přípravků Wella Age Restore 45+ obsahuje posilující komplex, obsahující Karité a Antioxidanty, který zanechává hrubé a nepoddajné vlasy znatelně více hebké, dokonale zacelené, zregenerované a pružné. Řada Age restore 45+ obsahuje šampón o obsahu 250ml a 1500ml, sprej o obsahu 150ml a masku o obsahu 150ml a 750ml.


ObrazekWella Age Restore šampon proti stárnutí vlasů 45+

Wella šampon proti stárnutí vlasů 45+.  Tento šampón zlaté barvy poskytuje bohaté očistné ošetření a obnovuje zeslabenou vrchní vrstvu vlasů. Výživná receptura pro zralé vlasy s posilujícím komplexem obsahující Karité a Antioxidanty zanechává hrubé a nepoddajné vlasy znatelně více hebké, dokonale zacelené, zregenerované a pružné.
Použití: naneste malé množství do vlhkých vlasů, jemně vmasírujte, až se vytvoří pěna a poté důkladně opláchněte a v případě potřeby postup zopakujte.

Obrazek

Wella Age Restore Condit. Spray 2fázový kondicioner 45+
Wella
dvoufázový výživný kondicioner pro zralé vlasy 45+.
Tento bezoplachový kondicioner intenzivně regeneruje a obnovuje zeslabenou vrchní vrstvu vlasů. Výživná receptura pro zralé vlasy s posilujícím komplexem obsahující Karité a Antioxidanty, které dodávají ztracenou pružnost, hebkost, zanechávají hrubé a nepoddajné vlasy znatelně více hebké, dokonale zacelené a zregenerované.
Použití: aplikujte do umytých, ručníkem vysušených vlasů, pročešte hřebenem a neoplachujte.


ObrazekWella Age Restore Mask intenzivní maska na vlasy 45+

Wella výživná intenzivní maska s posilujícím komplexem pro zralé vlasy 45+.
Intenzivně regeneruje a obnovuje zeslabenou vrchní vrstvu vlasů. Výživná receptura pro zralé vlasy s posilujícím komplexem obsahující Karité a Antioxidanty, které dodávají ztracenou pružnost, hebkost, zanechávají hrubé a nepoddajné vlasy znatelně více hebké, dokonale zacelené a zregenerované.
Použití: naneste do umytých vlasů, nechte 2-3minuty působit a poté důkladně opláchněte.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×