Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzhůru do Školy kouzel Pavla Kožíška pro začínající kouzelníky

20. 11. 2016

Kdo by nechtěl být kouzelníkem? Vytahovat živé králíky z klobouku, sypat mince z rukávu nebo nechat zmizet třeba školu? Každý kouzelník ale musel nějak začínat, místo živého králíka to zkoušel nejdřív s plyšovým, mince proměňoval a pak zase nacházel na těch nejroztodivnějších místech a i to zmizení si musel natrénovat na menších věcech. Třeba kapesnících nebo plyšových zvířátkách. A všechny děti teď mají šanci naučit se to také! S kouzelnickou sadou Škola kouzel Junior Pavla Kožíška je možné všechno. A jednou třeba zmizí celá škola i s panem ředitelem.

 Díky nejnovější kouzelnické sadě se může stát kouzelníkem opravdu každý. Kromě kouzelnických rekvizit zde totiž děti najdou i instruktážní DVD a knížku s podrobným popisem kouzel krok za krokem. Pavel Kožíšek kouzla předvádí a vysvětluje tak jednoduše, aby je pochopily i předškolní děti.

 

1000-x-90-tourtrend-srpen.jpg 950x60-ostrov-knih-list.jpg

 

A jaká kouzla se díky sadě Škola kouzel Junior Pavla Kožíška mohou naučit? Jsou pro ně připravené rekvizity a podrobné návody ke kouzlům, například objevení plyšového králíčka, mizející kapesníky, tajuplné krabičky, nezničitelný provázek, zmizení papouška z klece a mnoho dalších.

Každá kouzelnická sada Junior obsahuje jako dárek i volnou vstupenku na představení do Divadla kouzel Pavla Kožíška. Zábavu si tak užije opravdu celá rodina a kdo ví, třeba se tam přiučíte i nějaké další kouzlo.

Sada je určená pro děti od 5 let. Škola kouzel Junior je k dostání ve všech hračkárnách Sparkys a HM Studio a na www.kouzelnickyobchod.cz.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×