Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyzvěte léto k tanci

29. 4. 2011

Léto začne brzy klepat na dveře. Nezaspěte, je nejvyšší čas dát své tělo do správné kondice a věnovat mu potřebnou péči. Aby to bylo o něco jednodušší, vezměte si k ruce pomocníky z OKAY.

 
Chcete se do léta zbavit většího bříška nebo zpevnit zadeček? Vyzkoušejtebez-nazvu-1.jpg dámské sportovní hodinky Sanitas SPM10 s měřením pulsu. Jsou vhodné a ideální pro pěší turistiku či sportovní aktivity. Snadno si tak zkontrolujete tepovou frekvenci, při které bude vaše tělo nejlépe spalovat tuk. Mnozí z nás si totiž mylně myslí, že při každém sportu můžou zhubnout. A že čím víc se potí, tím lépe. Není to ale pravda. Optimální odbourávání tuku se odehrává přibližně okolo 50 % maximálního výkonu jedince. Aby bylo cvičení co nejefektivnější, je potřeba dosáhnout správné intenzity zátěže, kterou můžeme určit právě tepovou frekvencí.
Orientační tepovou frekvenci vypočítáte podle vzorce: 208 - (0.7 x věk). Výsledkem je MTF (maximální tepová frekvence). Hodinky můžete zakoupit v OKAY elektru za 599 Kč.
 
Tuky jsou spáleny, postava celkově zpevněná a vymodelovaná. Teď je na bez-nazvu-2.jpgřadě zatočit s nenáviděnými chloupky. Není nic hezčího, než krásně hladké nohy. Ale na jak dlouho? Dámský epilátor Philips HP6509 dokáže odstranit nežádoucí chloupky, i ty nejmenší, jedním tahem až po čtyři týdny. Podle výzkumů si zhruba 70% žen v Evropě chloupky pravidelně odstraňuje. Epilace je zkrátka znakem moderního světa. Pravidelnýmbez-nazvu-3.jpg používáním epilátoru docílíte řídnutí a slábnutí chloupků. Dámský epilátor je k dostání v Okay elektru za 1599 Kč.
 
A co vaše drahá polovička? Výborným tipem nebo dárkem může být pánský zastřihovač vlasů a vousů. V rekordním čase vykouzlíte střih jako od kadeřnice. Snadno tak ostříháte i děti. Díky různým nástavcům můžete měnit střihy tak často, jak vám délka vlasů dovolí. Výborným tipem je například Remington HC5750 s čepelemi pokrytými titanem. Výhodou je digitální indikátor stavu baterie nebo možnost nabíjení přes USB kabel. Navíc lze použít na mokré i suché vlasy. (V Okay elektru koupíte za 1399 Kč)
 
 
 
* * *
Společnost OKAY elektrospotřebiče byla založena v roce 1994 a od té doby se vypracovala mezi největší maloobchodní prodejce elektra v České republice. Nabízí široký sortiment světových značek za atraktivní ceny. Cílem společnosti je být co nejblíže svým zákazníkům, proto stále rozšiřuje maloobchodní síť. Během 16 let působení v ČR OKAY elektrospotřebiče otevřela již 86 prodejen. Společnost působí i na Slovensku, kde má aktuálně 26 prodejen a nejnověji i v Rakousku, kde má již 7 prodejen.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×