Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyjděte zimním radovánkám vstříc s novou kolekcí z HUDYsportu! A teploměr vás už nezaskočí…

19. 9. 2010
ObrazekPřipadá vám zima každý rok delší a delší? Vyhlížíte pokaždé netrpělivě jarní sluneční paprsky? S kvalitní výbavou z HUDYsportu z kolekce podzim – zima, která nedá mrazu šanci, nebudete chtít, aby přestalo sněžit! Díky „vychytanému“ outdoorovému oblečení světových značek, které vás ochrání před nízkými teplotami, větrem, deštěm i sněžením si budete moci užívat zimních radovánek plnými doušky a poznat opravdové kouzlo zimy! A to ať už jste zdatní lyžaři, snowboardisti nebo prostě jen rádi sáňkujete a chodíte po horách. Vše si navíc můžete „vyzkoušet“ v online šatně a nakoupit v e-shopu na www.hudy.cz.
 
Rtuť teploměru pomalu klesá a blíží se podzimní a zimní dny. Je škoda kvůli počasí sedět doma. HUDYsport přináší novou kolekci podzim zima, která vás díky kvalitním materiálům, promyšleným střihům a nejlepší výbavě ochrání před mrazem, větrem, deštěm i sněžením. Vybírat můžete z celé řady osvědčených světových značek, jako jsou The North Face, Icebreaker, Wild Roses, Millet a další. 100% spolehlivou výbavu si v prodejnách HUDYsportu nebo na www.hudy.cz mohou pořídit milovníci lezení, vysokohorské turistiky, lyžování i snowboardingu, vyznavači extrémních výletů a divokých freeridových vyjížděk i ti, co si prostě chtějí užít zimu se vším všudy s přáteli či rodinou bez zmrzlých prstů.
 
Jednoduše přes internet
Vybrat kompletní výbavu na zimu není nic jednoduchého. Na stránkách HUDYsportu ale najdete mnoho důležitých informací, které mohou při rozhodování pomoci, online katalog, poradnu a online šatnu, kde můžete porovnávat jednotlivé produkty dle parametrů (a to, i pokud porovnáváte různé druhy produktů). A co je opravdu „cool“, do šatny si jednoduše „přetáhnete“ své vybrané zboží a můžete si ho dle libosti srovnávat, zkoušet a zjišťovat jak vám ladí barvy a celkový styl vybraných výrobků. Se správně sladěným outfitem vám pomůže i barevný filtr, který vám jednoduše zúží výběr zboží podle vaší barevné představy. Vybrané zboží si pak můžete zakoupit v e-shopu.
 
Nový katalog
Komplet novou kolekci si můžete prohlédnout v tištěném katalogu, který je k dispozici ve všech kamenných prodejnách HUDYsport. Registrovaným zákazníkům ho HUDYsport zasílá zdarma.
 
Pár tipů z nové kolekce
PRO DÁMY:
ObrazekYeso
Wild Roses
Dámská bunda s dvouvrstvou goretexovou membránou je vhodná do velmi nepříznivého počasí. Oceníte její perfektní střih, voděodolné zipy, dvě přední kapsy, anatomicky tvarované lokty, elastické náplety rukávů s otvory pro palce a také jednoduché stahování kapuce a spodního lemu bundy, které zvládnete i v palčákách.
Materiál: GORE-TEX® Pro Shell 3L, 100% Nylon
Rozsah velikostí: S-XXL
Barva: červená
Cena HUDYsport: 8990,- Kč
 
Maol Down Jacket Women´sObrazek
Salewa
Stylová lehká bunda dámského střihu a provedení se zatepleným límcem a odepínací kapucí. Má dvě boční kapsy a jednu vnitřní, regulovatelné manžety rukávů i spodní okraj bundy.
Materiál: 100% Polyamid DWR, 80/20 husí peří, 130 g, 550 cuin
Hmotnost: 590 g (M)
Velikost: 32 - 46
Barva: zelená
Cena HUDYsport: 3790,- Kč
 
ObrazekPuff
Wild Roses
Péřová bunda s ozdobným štepováním. Otočením získáte novou bundu se zimním vzorem. Je vhodná na lyžování i na procházky městem. Má kapsičku na skipass na levém rukávu, oboustranný hlavní zip, jednodotykové stahování kapuce a spodního lemu bundy, ozdobné štepování a skrytý elastický lem rukávů.
Materiál: 100% Nylon, 100% Polyester, izolace – kachní peří
Hmotnost: 660 g (M)
Rozsah velikostí: S – XXL
Barva: světle zelená/světlešedá s potiskem
Cena HUDYsport: 8350,- Kč
 
Kamet VestObrazek
Sir Joseph
Dámský model péřové vesty s X konstrukcí, dvěma vnějšími uzavíratelnými kapsami, jednoručním stahování dolního obvodu pasu a průramkami s elastickým lemem. Má vnitřní náprsní síťovou kapsu na zip a prodloužený zadní díl.
Materiál: Softex® ECO, 160g husí peří 650 cuin
Hmotnost: 390g g (M)
Rozsah velikostí: S- XL
Barva: černá, sangrie, béžová
Cena HUDYsport: 3190,- Kč
 
ObrazekWool Hoody Jacket Woman
Montura
Parádní kousek z kolekce italské Montury. Vlněná bunda s kapucí, která skvěle zahřeje a poradí si i s dotěrným větrem.
Materiál: Pro Wool, Wind Defensor
Hmotnost: 610 g (M)
Rozsah velikostí: XS- XL
Barva: šedá
Cena HUDYsport: 4890,- Kč
 

 

 

Gobi HoodObrazek
Wild Roses
Velmi příjemná fleecová bunda s kapucí, která se těší přízni již čtvrtou sezónu. Objevte její kouzlo v nových barvách.
Materiál: Polartec® Power Stretch
Hmotnost: 390 g (M)
Rozsah velikostí: XS- XXL
Barva: červená, černá
Cena HUDYsport: 2590,- Kč

 

 

 

Obrazek

Women´s 100 Sky Trail Full Zip
The North Face
Hřejivá bunda z microfleecu, kterou lze nosit samostatně v chladnějších letních dnech nebo vepnout jako izolační vrstvu do The North Face® bund.
Materiál: Polartec® Classic Micro
Hmotnost: 250 g (M)
Rozsah velikostí: XS- XL
Barva: bílá/šedá
Cena HUDYsport: 1650,- Kč


 

 

Women´s Dewline PantObrazek
The North Face
Dámské kalhoty z lyžařské kolekce The North Face®. Dopřejte si lyžování na horských svazích a ničím neomezený pohyb v zasněženém terénu.
Materiál: HyVent™, Heatseeker
Velikost: XS-XL , dvě délky nohavic – Regular a Long
Barva: černá
Cena HUDYsport: 3850,- Kč

 

 

 

ObrazekLady Story Board Pant
Miller
Zateplené kalhoty s odolnou membránou znamenají dobrou volbu pro vše, co je na zasněžených horách free - myšleno lyže, snowboard atd. Ideální do zimních dnů je zvýšená zadní část pasu a sněhové límce na nohavicích.
Materiál: DryEdge™ 2L
Velikost: 36 - 48
Hmotnost: 1000 g (M)
Barva: fialová
Cena HUDYsport: 4190,- Kč

 

 

Obrazek

 

 

Snowcat Printed
Wild Roses
Zateplené lyžařské kalhoty s módním designem, který zaujme na první pohled a tak budete in i na lyžařských svazích.
Materiál: Printed 2L Shell
Velikost: S - XL
Barva: světle šedá s potiskem
Cena HUDYsport: 7290,- Kč

 

 

 

 

PRO PÁNY:

Back Explosion Jacket Obrazek
Miller
Zateplená freeridová bunda představuje nekompromisního bojovníka se zimou a metry čerstvého prašanu. Má odepínací kapuci se dvěma polohami nastavení, odvětrávání podpaží a výztuhy v ramenou. Při klouzáním sněhem určitě oceníte sněhový límec v pase a voděodolnou kapsu na rukávu a nastavitelné manžety na rukávech.
Materiál: DryEdge™ 2L, Thermolite
Hmotnost: 1250 g (L)
Velikost: S - XXL
Barva: modrá
Cena HUDYsport: 5490,- Kč
 
ObrazekAspiring Zip
Icebreaker
Jemnost nové látky, nazvané Realfleece musíte vyzkoušet na vlastní kůži, abyste jí uvěřili. Aspiring od Icebreakeru se také pyšní mnoha promyšlenými detaily – vnitřní ochranou brady nebo vkládanými rukávy. Přizpůsobivost a všestranné použití zajistí dlouhý zip v přední části.
Řada REALFLEECE320
Materiál: 100% Merino vlna
Hmotnost: 320 g/m2
Velikost: S-XXL
Barva: černá
Cena HUDYsport: 3990,- Kč
 
Back Explosion PantObrazek
Miller
Kalhoty, které splňují veškeré požadavky na zateplení, prodyšnost a voděodolnost. Nepřekonatelné obzvláště v kombinaci s bundou Back Explosion. Nastavitelný pas, odvětrávání v rozkroku a sněhové límce na nohavicích ochrání před sněhem a zároveň poskytnou pohodlí.
Materiál: DryEdge® 2L, izolace 100% Polyester
Hmotnost: 1020 g (L)
Velikost: S – XXL
Barva: šedá, žlutá
Cena HUDYsport: 3890,- Kč
 
ObrazekKulture Back Jachet
Miller
Freeridová bunda s originálním printem není určena pro zarputilé zastánce konzervativních modelů, ale naopak pro nadšence, kteří nejsou ochotni splynout s davem. Odepínací kapuce s dvěma polohami nastavení, odvětrávání v podpaží, sněhový límec v pase a nastavitelné manžety na rukávech zaručí, že kromě neotřelého designu bunda poskytuje i v zimě neocenitelné funkční vlastnosti.
Materiál: DryEdge® 2L, Thermolite®
Hmotnost: 1375 g (L)
Velikost: S - XXL
Barva: zelená, šedá
Cena HUDYsport: 5590,- Kč

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×