Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výhodné letní nákupy pro celou rodinu

16. 6. 2008
Co poletí v létě?
Ze vzorů budou hrát prim květy, hvězdy, puntíky a pruhy. Hitem léta se stanou následující barvičky: béžová, khaki, bílá, pastelová růžová, červená, oranžová, jasně zelená a modrá. Sukně a šortky se toto léto budou nosit delší, takže si pořiďte maxisukně nebo šortky až ke kolenům. Z materiálů se prosadí především bavlna a vlna, ale také hedvábí nebo viskóza.
Obuv volte spíše nenápadnou, aby nerušila. Nosit se budou klasické tenisky (především bílé barvy), ale také páskové sandálky uvázané nad kotníky. Kabelky mohou být odvážně veliké. Pokud zvolíte méně nápadné oblečení, naopak ho doplňte kontrastní kabelkou, šátkem a výraznou obuví.
 
Připravte se na léto ve Freeportu
Na velké letní nákupy vám doporučujeme zajet do outletového centra Freeport International Outlet, ve kterém pořídíte nejlevnější značkovou módu v ČR. Obléknete zde celou svou rodinu. Děti ocení sportovní a streetovou módu. Maminky zase prodejny s modely od světových módních návrhářů. Tatínkové si mohou za výhodné ceny ve Freeportu pořídit třeba vybavení na golf, cyklistiku nebo slušivý oblek do práce.
 
Začít můžete třeba v prodejně značky Mexx. Móda a módní doplňky od této značky jsou oblíbeny u všech optimistických, nekonformních žen a mužů s volným duchem a nadhledem.
 
Pokud s módou rádi flirtujete a hledáte pohodlí v lehkém, hravém a propracovaném stylu, inspirujte se v naší fotogalerii Mexx
 
 

TIPY od MEXX:

Obrazek

 

Dámský tříčtvrteční kabátek s páskem
Materiál: 58 % len, 42 % bavlna
Původní cena: 5 399,-
Outletová cena ve Freeportu: 2 159,-

 

 

 

 

 

 

 

Obrazek

 

 

Dámské sako s propracovaným střihem
Materiál: 100 % bavlna
Původní cena: 4 099,-
Outletová cena ve Freeportu: 1 229,-

 
 
Dámské kalhoty se sníženým pasem
Materiál: 100 % bavlna
Původní cena: 2 599,-
Outletová cena ve Freeportu: 779,-

 

 

 

 Obrazek

 

Pánské sako s proužkem

Materiál: 44 % vlna, 55 % polyester,
1 % elastan
Původní cena: 5 399,-
Outletová cena ve Freeportu: 2 159,-
 
 
Pánské kalhoty s proužkem
Materiál: 100 %
Původní cena: 2 699,-
Outletová cena ve Freeportu: 1 079,-

 

 

 

 
Obrazek


 

Růžový zavazovací svetřík 
(dívenka vlevo)
Materiál: 100 % bavlna
Původní cena: 949,-
Outletová cena ve Freeportu: 379,-

 
 
Sukýnka se šňůrkou v pase
(dívenka vlevo)
Materiál: 100 % bavlna
Původní cena: 1 099,-
Outletová cena ve Freeportu: 439,-

 

 

Obrazek


Maskáčové kalhoty 
(chlapec vlevo)
Materiál: 100 % bavlna
Původní cena: 1 399,-
Outletová cena ve Freeportu: 659,-

 
Žlutá mikina s kapucí
(chlapec vlevo)
Materiál: 100 % bavlna
Původní cena: 1 299,-
Outletová cena ve Freeportu: 779,-
 
 
Prošívaná vesta (různé barvy)
(chlapec vlevo)
Materiál: 100 % polyester
Původní cena: 1 899,-
Outletová cena ve Freeportu: 759,-
 
 
Sukýnka
(dívenka uprostřed)
Materiál: 100 % bavlna
Původní cena: 1 099,-
Outletová cena ve Freeportu: 459,-

Kde koupit: FREEPORT/ Mexx
Chvalovice 196 – Hatě
669 02 Znojmo
http://www.freeport.cz 
 
 
FREEPORT INTERNATIONAL OUTLET 
je prvním outletovým centrem, které vzniklo v ČR. Freeport je jedním z největších nákupních center svého druhu ve střední Evropě. Návštěvníci mají na výběr z více než 200 světových značek v 65 obchodech. Nikde jinde nekoupíte značkovou módu levněji! Freeport International Outlet prodává značkovou módu za ceny, které jsou díky unikátnímu obchodnímu systému minimálně o 30 až 50 % nižší než v běžných obchodech. V období speciálních slevových akcí mohou být ceny dokonce až o 70 % nižší. Překvapivě nízkých cen Freeport dosahuje tím, že značkové obchody zde nabízejí zboží z právě dobíhajících kolekcí. Jedná se o produkty, které ve svých domovských značkových prodejnách ustoupily nově přicházející kolekci. Pestrá paleta nejen módního zboží nabízeného v outletovém centru Freeport tak obsahuje hodnotné kolekce mezinárodních top návrhářů, které jsou k dispozici za bezkonkurenční ceny. Freeport garantuje svým zákazníkům nejnižší ceny značkové módy v ČR. Freeport International Outlet se nachází na bývalém hraničním přechodu Hatě u Znojma. http://www.freeport.cz
 
MEXX
Společnost Mexx, která byla založena v roce 1980, nabízí široký výběr oděvů a módních doplňků pro ženy, muže i děti ve více než 60 zemích světa. Téměř 60 návrhářů vytváří každý rok dvanáct nápaditých kolekcí a nejen proto se značka Mexx stala světovou stylovou módní značkou.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×