Jdi na obsah Jdi na menu
 


VYBERTE SI TERASU SNŮ VE WPC TERASOVÉM CENTRU V PRAZE A NOVĚ I V BRNĚ

Láká vás představa léta stráveného na terase? Ať už docela maličké, jen s houpací sítí, místem na gril a truhlíkem s lesními jahodami nebo větší, prostorné u domu či bazénu?

Přijeďte si svou vysněnou terasu vybrat do největšího WPC terasového centra v Praze Štěrboholích, které právě oslavilo 4 roky svého fungování, nebo do nově otevřeného centra v Brně. Na více než 250 m2 uvidíte desítky typů již nainstalovaných teras na denním světle, vystavených celoročnímu působení rozmarů počasí.

brno-terasove-centrum.jpg

Proškolení technici vám rádi představí jednoduchý stavebnicový systém využívající skryté kotvení prken pomocí nerezových klipů a vrutů, který umožňuje rychlé a bezpečné vytvoření i náročnějších tvarů terasy. Během několika hodin tak i vy můžete mít u svého domu zbrusu novou terasu z přírodního materiálu WPC neboli wood-plastic composite, který je složen 60 % z dřevěných pilin a 40 % z kvalitních polymerů. WPC je moderní materiál, který je odolný proti uklouznutí i za mokra a netvoří žádné nebezpečné třísky, proto je ideální kolem domu i bazénu. Dlouhodobě nemění svou barvu ani vzhled a nevyžaduje již žádné povrchové ošetření, ani zvláštní údržbu. Terasy ve WPC terasovém centru jsou produkty společnosti WPC – WOODPLASTIC a.s. vyráběné přímo v České republice pod licencí Strandex®, USA, se zárukou 25 let na dřevokazné houby, hnilobu a hmyz.
V nabídce je celkem 32 druhů prken hladkých, drážkovaných i s texturou nebo žíhaním v 7 odstínech od medově zlatavého cedaru, přes oblíbený teak, načervenalý merbau, palisander, až k šedému inoxu a grey a téměř černému ebenu.

terasove-centrum-praha1.jpg

V terasových centrech můžete nakupovat také plotová prkna z WPC (tři druhy plotovek v 8 barvách, včetně úplné novinky laté).
Terasová centra jsou otevřena každý všední den a v sobotu.
Podrobnější informace na www.terasove-centrum.cz nebo www.mojeterasa.cz.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×