Jdi na obsah Jdi na menu
 


VLASOVÁ KOSMETIKA aneb VÍTE JAK JÍ POUŽÍVAT?

1.jpg

Kvalitní vlasová kosmetika představuje celou řadu produktů a přípravků, určenou k péči a úpravě Vašich vlasů. Pro krásné a zdravé vlasy je důležité používat kvalitní vlasovou kosmetiku v ucelené řadě a přípravky používat pravidelně, aby bylo dosaženo požadovaného efektu. Kvalitní vlasová kosmetika ochrání Vaše vlasy před vnějšími vlivy počasí i okolního prostředí.
Pro kvalitní péči jsou základem šampony na vlasy, které je potřeba vybírat nejen podle typu vlasů, ale i podle stavu a poškození. Samozřejmostí jsou dnes již šampony určené speciálně nejen pro muže, ženy a děti, ale i speciální šampony pro péči o suché, poškozené, barvené, blond i jemné vlasy. Při výběru je důležité zohlednit i stav vlasové pokožky, například tvorbu lupů a nadměrné maštění.
Mezi přípravky určené k péči o vlasy a vlasovou pokožku patří kondicionéry a balzámy, které usnadňují rozčesávání vlasů a zároveň vlasy regenerují a chrání. Pro intenzivní ochranu a regeneraci je možné používat regenerační masky na vlasy, vlasové zábaly, fluidy a tonika, které pomáhají nejen k regeneraci vlasů podle druhu poškození, ale i k ochraně přde vnějšími vlivy, jako je slunce, chlorovaná voda a podobně.
Mezi další výrobky vlasové kosmetiky lze zařadit stylingové přípravky, jako jsou laky na vlasy, gely, tužidla, speciální přípravky určené pro žehlení vlasů, přípravky pro podporu vlnitých vlasů a vyhlazující fluidy. V neposlední řadě je nutné zmínit barvy na vlasy, přelivy a profesionální vlasovou kosmetiku určenou výhradně pro kadeřnické salony.
Vyberte si kvalitní vlasovou kosmetiku na stránkách www.a-vlasy.cz
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×