Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víte, co potřebují létem unavené a oslabené vlasy aneb REVALIDem navracíme krásné vlasy lidem!

12. 8. 2010
Horké počasí, žhavé sluneční paprsky, chlór, sůl a vítr - to jsou hlavní čtyři faktory ovlivňující negativně zdraví a krásu vašich vlasů. O tom, jak se před nimi chránit již bylo napsáno mnoho. Recept na to, jak - přes všechna bezpečnostní opatření – létem poškozeným vlasům navrátit jejich sílu a vitalitu má vlasová kosmetika REVALID.
 
Zvlášť v našich krajích, kde je zima stále delší a léto trvá poměrně krátce, máme potřebu všechno rychle dohnat a slunečních paprsků využít do posledního zbytečku. Hned první letní dny vyrážíme k vodě a vystavujeme se žhavému slunečnímu záření – mnozí z nás se dokonce dokážou na slunci téměř obdivně škvařit dlouhé hodiny a večer jsou pak nuceni používat nejrůznější přípravky, které pokožku chladí a regenerují. Nezapomínáme ale tak trochu na vlasy?
 
Nadměrné slunění možná na rozdíl pokožky vlasy tolik „nebolí“ a na první pohled není ani tak viditelné, ale dopad je úplně stejný. Slunce, chlorovaná a slaná voda, vítr, písek či prach – to všechno našim vlasům škodí… Na konci léta jsou pak vlasy zesláblé, křehčí, sušší, bez lesku a pružnosti, s roztřepenými konečky, vybledlé a unavené.
Letošní hodně slunné a teplé léto se na koruně krásy většiny z nás odrazilo negativně. Všechny typy vlasů – rovné, kudrnaté, blond, tmavé nebo zrzavé - reagují na škodlivé UV paprsky identicky. Jsou vysušené, vybledlé, bez lesku a často se lámou. Ještě hůře jsou na tom vlasy, které jsou již poškozené trvalou ondulací, vlasy odbarvené nebo nabarvené – ty jsou pak na UV záření výrazně citlivější a vlivem slunečního záření dochází rychleji k jejich poškození.
 
Záchranu pro takto unavené a poškozené vlasy představuje řada vlasové kosmetiky REVALID, navržená švýcarskými specialisty. Nabízí spolehlivý a léty prověřený způsob, jak vrátit vašim vlasům sílu, pevnost a zářivý lesk.
 
ObrazekPro posílení a znovuoživení vlasů je vhodný revitalizující proteinový šampon a kondicionér REVALID s obsahem alantoinu, který zklidňuje vlasovou pokožku. Velikost balení je 250 ml, doporučená cena šamponu je 160 Kč, kondicionéru 180 Kč.
 
 Obrazek
Pro vážněji poškozené vlasy je určen vysoce účinný přípravek Revalid Nutri-Repair Treatment obsahující panthenol, pšeničné proteiny a extrakt z ovsa, které spolu s alantoinem a deriváty aminokyselin tvoří keratin, základní stavební prvek vlasu. 150 ml balení je k dostání za 200 Kč.
 
Doporučení lékaře
Pár jednoduchých kroků pro živení vlasů poškozených ostrými slunečními paprsky:
 
Obrazek1. zvýšit příjem vitaminů a stopových prvků
Stav vlasů ovlivňuje řada vnitřních faktorů, a někdy proto nepomůže ani sebedokonalejší vnější péče. Pro začátek se proto doporučuje zvýšit přísun vitamínů a stopových prvků.

Léčebná kúra pro obnovení vlasů Revalid. Volně prodejný lék je dostupný ve 30-, 120- nebo 270 kapslovém balení v ceně od 195 Kč.

 

Obrazek 
2. podstoupit regenerační vlasovou kúru  
Jednou za čas je vhodné absolvovat kvalitní regenerační kúru ať již u kadeřníka nebo v pohodlí domova. K intenzivní regeneraci jsou určeny vitamínové či hydratační vlasové kúry. Tyto koncentrované roztoky v ampulkách působí nejen na povrchu vlasů a pokožky, ale účinné látky pronikají i do podkoží. Stimulují, uvolňují a očišťují pokožku, zpevňují vnitřní strukturu vlasů a chrání jejich povrch. Vlasy se díky této péči vyživí a zlepší se jejich růst. Vyzkoušet je možné i domácí vlasovou masku.

Revalid stimulující vlasové tonikum, orientační cena tonika obsahujícího 20 ampulí po 5 ml je 250 Kč.
 
4. vybírat si dobrou vlasovou kosmetiku
Kvalitní švýcarskou vlasovou kosmetiku Revalid zakoupíte v každé lékárně v ČR.

5. vyloučit nebo odložit nešetrné úpravy vlasů

6. vlasy přistřihnout
Účinnou pomocí bývá mírné zastřižení. Odstraní roztřepené konečky či oslabené konce jemných vlasů.
 
Vlasovou kosmetiku Revalid distribuuje v ČR a SR společnost Ewopharma, spol. s r.o. Přípravky jsou dermatologicky testovány, bez barviv, formaldehydu a alergizujících složek parfémů. Jsou vhodné pro muže i ženy a všechny typy vlasů. K dostání jsou ve volném prodeji v síti lékáren.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×