Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veselé Vánoce s dárky Pickwick

13. 11. 2010

Potěšit o Vánocích své blízké bývá rok od roku obtížnější. Vybrat dárek, který by se líbil a zároveň příliš nezatížil peněženku, se zdá být nadlidským úkolem. Letos se můžete maratonu v obchodech vyhnout - stačí si vybrat z široké nabídky dárkových kazet, které pro vás Pickwick připravil. Každý balíček obsahuje pečlivě vybranou kombinaci čajů Pickwick Kouzlo ovoce, Pickwick Leafs či Pickwick Ranní a vhodně sladěný dárek v podobě konvičky, hrnku, dózy nebo džemu.

 
Pickwick Kouzlo ovocenepojmenovany-1.jpg
 
Pickwick Kouzlo ovoce je řada ovocných čajů s velmi bohatým výběrem příchutí. Najdete zde čaje s delikátní kombinací chutí více ovocných druhů, často ozvláštněné nezvyklými přísadami, například smetanou, medem či vanilkou. Kazety obsahují po třech či čtyřech balení čaje a jsou doplněny konvičkou,nepojmenovany-2.jpg hrnkem nebo dózou ve tvaru ovoce či velkým barevným hrnkem.
 
Cena:
3x čaj Pickwick + hrneček nebo dóza 119,90
4x čaj Pickwick + konvička 249,-
 
nepojmenovany-4.jpg 
 
 
nepojmenovany-3.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nepojmenovany-5.jpgPickwick Leafs
 
Luxusní lístkový čaj ve speciálních trojúhelníkových sáčcích potěší i opravdové gurmány. Sada tří balíčků čaje z této řady a k tomu exkluzivní skleněné hrnky s podšálky budou vhodným dárkem pro milovníky kvalitního čaje.
 
Cena: 249,90
 
 
Pickwick Rannínepojmenovany-6.jpg
 
Plná chuť černého čaje je tou ideální vzpruhou po ránu. Ve spojení s lahodným džemem plným ovoce je tato kazeta vhodná pro všechny, kdo si bez pořádné snídaně nedokážou představit začátek nového dne.
 
Cena: 99,90
 
 
 
nepojmenovany-7.jpgPickwick well-being
 
Milovníkům zdravého životního stylu pro změnu udělá radost kazeta, která obsahuje 3 lahodné bylinné čaje Pickwick inspirované různými kouty přírody a krásný skleněný hrneček Pickwick, z něhož budou čaje chutnat ještě lépe.
 
Cena: 99,90
 
 
 
Pickwick – kazetynepojmenovany-8.jpg
 
Pro všechny, kteří mají rádi doma vždy široký výběr čajů ať už pro sebe, nebo chtějí mít stylovou nabídku pro návštěvy, jsou ideálním dárkem luxusní dřevěné kazety Pickwick – se šesti nebo deseti druhy čajů.
nepojmenovany-9.jpg 
Cena:
Dřevěná kazeta malá (6 druhů) 299,-
Dřevěná kazeta velká (10 druhů) 479,-
 
 
 
 
 
 
Nabídka dárkových kazet od Pickwicku je široká, nízké ceny přitažlivé, a tak si místo předvánočního marathonu raději vychutnejte svoji chvilku s čaji Pickwick: stačí si jen vybrat!
 
 
 
Veselé Vánoce provoněné čaji Pickwick.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×