Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veselá, zábavná a barevná je letošní kolekce tašek Gola

nepojmenovany-1.jpg

I letos se britská značka Gola rozhodla tvrdě postavit pochmurným zimním náladám. Ve spolupráci s designérským studiem Tado vytvořila výraznou barevnou kolekci, která své fanoušky zaručeně potěší i pobaví. Řadu tašek zdobí pastelové barvy v kombinaci se 6 veselými postavičkami. Originální design pochopitelně doplňuje vysoká kvalita tašek Gola, které jsou precizně ušité a velmi lehké. Širokou nabídku zimní kolekce naleznete v novém e-shopu www.fashionshop.cz!
Spolupráce tradiční britské značky Gola s designérským studiem Tado pokračuje již od loňského roku. Barevné a veselé tašky si oblíbili lidé na mnoha místech zeměkoule, obzvlášť na britských ostrovech či v Itálii. Také podle provozovatelky e-shopu www.fashionshop.cz Kateřiny Dohnalové patři Gola u nich mezi ty nejvíce vyhledávané značky.
Fashionshop.cz vznikl letos na podzim a navázal tak na provoz obchodu www.catgang.cz, který se specializoval na módu pro velmi mladé lidi a úspěšně fungoval na českém trhu více než 7 let. „Naším cílem bylo trochu rozšířit klientelu, tedy oslovit i „starší“ zákazníky, tedy řekněme 20+,“ konstatuje Kateřina Dohnalová.
Nový e-shop nabízí svým zákazníkům velmi širokou nabídku módních produktů, tedy dámské i pánské tašky, kabelky, batohy, školní tašky, peněženky od několika desítek světových značek. Mimo jiné jde o Paul Frank, Dunlop, Lonsdale, Gola Classics, Red Or Dead, Converse, O´Neill, Emily The Strange, Willey a mnohé další.
Tašky Gola Classics – tipy obchodu www.fashionshop.cz
nepojmenovany-2.jpg 
Gola Tado Redford Clacker
Cena: 990,- Kč
 
nepojmenovany-3.jpg
 
 
Gola Tado Bronson Dazed
Cena: 990,- Kč
 
 
nepojmenovany-4.jpg
 
Gola Tado Chan Tutti
Cena: 1350,- Kč
 
 
nepojmenovany-5.jpg
 
Gola Tado Redford Universe
Cena: 990,- Kč
 
 
nepojmenovany-6.jpg
 
Gola Art Redford Kolmio
Cena: 990,- Kč
 
 
 
Více o značce Gola
Britská Gola má skutečně dlouholetou tradici, vznikla již v roce 1905. Původně se specializovala pouze na sportovní obuv, dodnes jsou kopačky Gola nejvyhledávanější fotbalovou značkou mezi amatéry i profesionály. Také mnoho světových tenistů, atletů, volejbalistů, boxerů a dalších sportovců podává skvělé výkony v botách Gola. Obuv této značky nosili také vojáci za druhé světové války.
Ovšem velmi oblíbené jsou i boty Gola Classics určené pro volný čas. Obouvají je mj. takové celebrity jako Robbie Williams, Jude Law či kapela Coldplay. Skvělý design, kvalitní zpracování společně s tradicí drží prostě Golu na světové špičce. Obrovský úspěch bot navíc vedl designéry Goly k rozšíření nabídky značky o stylové a originální tašky a kabelky.
Více o obchodu www.fashionshop.cz
Obchod připravil pro své registrované zákazníky věrnostní program. Díky němu se po každém nákupu zákazníkovi připíše na jeho účet u e-shopu kredit v hodnotě 10% z ceny a ten pak může vyčerpat v následující objednávce. Bonus také čeká na všechny, kteří pozvou k registraci do obchodu své přátelé a známé. Za první nákup takto pozvaných kamarádů totiž získají 100 korun na svůj účet.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×