Jdi na obsah Jdi na menu
 


VELIKONOCE PŘESNĚ PODLE VÁS

kava-a-dortik.jpgVelikonoční pamlsky v obchodech nám již delší dobu připomínají, že jeden z nejoblíbenějších svátků roku je už jen chvíli před námi. Děti se začínají těšit na každoroční koledování a rodiče pomalu přemýšlejí nad přípravou velikonoční výzdoby a různých zvyků. I v malém Česku existuje řada variant oslav – zkuste se zeptat třeba kolegů v práci a zjistíte, že Velikonoce nejsou jen vajíčka a řehtačky.

Ostatně - proč by si každý nemohl vytvořit svou vlastní tradici? Nad šálkem lahodného čaje Pickwick či prémiové kávy Douwe Egberts mohou i rodiče při zdobení vajíček či pečení beránka zavzpomínat na své dětství, kdy chodili koledovat stejně jako jejich děti dnes.
V každém kraji, městě, ba dokonce i v malých vesničkách se slaví Velikonocehrnek_kava_pena2-a-nove-logo-de.jpg trošku jinak. Někde chodí koledovat pouze chlapci, jinde i dívky. Podle zahraničního vzoru naopak někde na koledu nechodí vůbec, ale vajíčka hledají. Ať jste odkudkoliv a dodržujete jakékoliv tradice, jedno může být pro nás všechny společné. Dobrou kávou uděláte radost nejen sobě, ale i rodině či přátelům. V šálku lahodné kávy Douwe Egberts totiž najdete víc, než se na první pohled zdá – radost, rodinné zázemí, přátelství nebo třeba jen jarní sluneční paprsek.
zeleny-caj-ananas_new2011_zleva_orez_150dpi_rgb_male.jpgAle nezapomínejme ani na děti a na milovníky výborných čajů. Vyzkoušejte poslední novinky ovocných čajů Pickwick, jsou bez kofeinu a chutnají skvěle i neslazené, protože obsahují kousky ovoce. Navíc ovocný čaj je ideálním nápojem pro dodržování zdravého pitného režimu dětí. A Pickwick myslí i na ty, kteří dávají přednost čajům zeleným. Nabídka zelených čajů Pickwick se naposledy rozšířila o Zelený čaj s acerola třešní a bezovým květem, Zelený čaj s ananasem, nebo novou kombinaci oblíbených zelených Variací. cerny-rybiz-s-tresni-a-vanilkou---zepredu_male.jpg
Někdo se na Velikonoce připravuje velkým půstem, jiný neméně velkým úklidem, ale všichni bychom měli vědět, že Douwe Egberts či Pickwick vám zlepší náladu za každého počasí. A až budete s dětmi malovat vajíčka, zkuste jim dopřát ještě jedno barevné potěšení – malovací hrníček Pickwick s jejich vlastním designem jim může letošní Velikonoce připomínat ještě dalších pár let.
Všem milovníkům kvalitní kávy i čaje přejeme krásné Velikonoce a dětem spoustu zábavy!
 
Více informací na www.pickwick.cz a www.douwe-egberts.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×