Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velikonoce na Bobové dráze Prosek – zábava pro všechny

31. 3. 2010

ObrazekBobová dráha Prosek s celoročním provozem, první a jediná bobovka v Praze, nezapomněla ani letos připravit speciální Velikonoční program pro děti i dospělé. Všechny, kdo zavítají v sobotu 3. 4. 2010 na Bobovku, čeká spousta tvořivých a soutěžních aktivit od kreslení, skládání básniček, vytváření postaviček z balónků či barevného papíru až po hod vajíčkem. Zábavu si užijí děti i jejich rodiče! Za snahu se budou rozdávat volné jízdy zdarma a sladkosti! Chybět nebude ani speciální velikonoční menu či fotografie na památku. Nechte se v sobotu 3. dubna 2010 okouzlit tvořivým duchem Velikonoc a vydejte se na Bobovou dráhu Prosek. Program bude probíhat po celý den od 10.00 do 16.30 hodin!

 

Každý, kdo se přijde pobavit s dětmi na Bobovou dráhu Prosek, si užije spoustu zábavy! Zatímco ratolesti budou aktivně tvořit papírové postavičky, kreslit obrázky, skládat básničky, házet vajíčkem či plnit jiné záludné úkoly, kterých rozhodně nebude pomálu, jejich rodiče je zatím budou moci v klidu sledovat z přilehlé restaurace nebo posedět na terase s výhledem na panorama Prahy, okolní les a vinici. Šikovné děti budou Bobovou dráhou Prosek odměněni, jak jinak než volnými jízdami na bobech, ale také dobrotami v podobě různých sladkostí. Řádit na bobech nebo soutěžit mohou mimo jiné i rodiče!


Jelikož k dobré zábavě patří bezesporu i dobré jídlo, připravila si restaurace v areálu bobové dráhy pro všechny návštěvníky speciální velikonoční menu. A abyste na Velikonoce na Bobové dráze Prosek dlouho a rádi vzpomínali, budete si s sebou moci odnést fotografii na památku, kterou pro vás vytiskneme přímo na místě.


O bobové dráze

Bobová dráha s celoročním provozem byla otevřena 15. června 2003. Dráha je dlouhá téměř 1 km, celkové převýšení je 50 metrů a maximální rychlost téměř 60 km za hodinu. Kromě délkových a rychlostních parametrů je zajímavý i profil trati, který obsahuje 720 stupňové zatáčky a nejednu další vychytávku (osmičku, „hup“ a další). Boby jsou vybaveny velice účinnou brzdou, která je schopna bob zastavit i při maximální rychlosti na několika málo metrech. Bobová dráha na Proseku splňuje všechny bezpečnostní normy i opatření požadovaná výrobcem Josef Wiegand, GMBH, který podobné dráhy dodává do stovek areálů po celém světě.


Na dráze mohou bez doprovodu rodičů jezdit děti od 8 let, mladší bobisté se mohou svézt spolu s rodiči na jednom bobu. Pro děti do 12 let provozovatel doporučuje bezpečnostní helmu, kterou půjčuje zdarma. Otevřeno je denně od 12 do 20 hodin, o víkendech a svátcích dokonce až 10 do 22 hodin, od 19. dubna denně 10 – 22 hodin.


Aktuální informace o dráze naleznete na www.bobovadraha.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×