Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční nákupy bez stresu a levněji než kdykoliv dřív!

24. 11. 2009

První outletové centrum u nás přichází s ojedinělou předvánoční akcí, která si vzala za cíl spokojené zákazníky. Freeport nebude investovat do předvánoční výzdoby v interiéru, ale přinese více výhod návštěvníkům. Díky tomu čekají ve Freeportu v Hatích u Znojma obrovské výprodeje se slevami až 70% oproti běžným cenám, a to již od listopadu! Těšit se můžete i na soutěže o hodnotné ceny v celkové výši téměř 900.000 Kč!

 

Předvánoční výzdoba, jež se pravidelně objevuje v českých obchodech již několik měsíců před vánočními svátky, může zákazníky namísto navození příjemné a pohodové atmosféry spíše stresovat. První outletové centrum u nás, Freeport v Hatích u Znojma, přichází letos s jedinečnou strategií, jak zákazníkům nabídnout ty nejlepší ceny a přitom v nich uměle nevzbuzovat pro leckoho nepříjemnou předvánoční nákupní horečku. Jedinečný přístup zaměřený skutečně na komfort spotřebitelů, který zvolili obchodníci ve Freeportu, u nás zatím nemá obdoby. „Rozhodli jsme se neinvestovat do předvánoční výzdoby, ale naopak investovat do spokojenosti našich zákazníků, protože věříme, že ta se nám může vyplatit! Uděláme krásnější Vánoce našim zákazníkům u nich doma, protože jen u nás nakoupí nejvýhodněji.“, řekl nám marketingový ředitel outletového centra David Bačovský. Namísto nákladných předvánočních výzdob tak návštěvníky čekají již od začátku listopadu ohromné výprodeje, které překonají v tomto období i ta nejoptimističtější očekávání. Vybraný sortiment značkového oblečení, bot, doplňků a vybavení domácností bude možno zakoupit až s 70% slevou oproti běžným cenám. „Do akce se zapojila většina obchodů ve Freeportu!“, dodal Bačovský.

Obrazek

 

Freeport pro své zákazníky – kromě možnosti nakoupit bez stresu značkové dárky za neuvěřitelné ceny – přichystal i každodenní soutěž o poukázky na nákupy v hodnotě 10.000 korun! Pro jednoho šťastlivce je pak připraven vánoční dárek v podobě Škody Roomster.

Obrazek

 

Dopřejte si značkové Vánoce bez stresu a přitom ušetřete! Ve Freeportu vědí jak!

 

Základní údaje o Freeport International Outlet

Freeport, první outletové centrum, které vzniklo v České republice, se nachází na bývalém hraničním přechodu Hatě u Znojma. Nájemní plocha českého Freeportu je 22000 m2. Návštěvníci mají na výběr z více než 200 světových značek v 70 obchodech. Freeport prodává značkovou módu za ceny, které jsou díky unikátnímu obchodnímu systému minimálně o 30 až 70 % nižší než v běžných obchodech po celý rok. Nízkých cen Freeport dosahuje tím, že značkové obchody zde nabízejí zboží z právě dobíhajících kolekcí nebo vzorky pro nadcházející sezónu.

Outletové centrum Freeport International Outlet v Hatích vybudoval mezinárodní koncern Freeport plc, který byl do roku 2007 obchodován na Londýnské burze. Od svého založení se společnost vypracovala až na místo předního evropského poskytovatele outletových středisek. Na podzim roku 2007 odkoupila všechny akcie koncernu skupina The Carlyle Group, jeden z nejúspěšnějších soukromých ekvitních investorů na světě.

Kromě centra v Hatích na česko-rakouské hranici provozuje Freeport největší outletové středisko Evropy v Lisabonu v Portugalsku. Další outletové centrum Freeportu se nachází ve Švédsku: Freeport Kungsbacka. www.freeport.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×