Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční dárky za jedno odpoledne

Vánoce se blíží a s tím také každoroční shánění dárků. Letos si to můžete zjednodušit – nakupte dárky pro všechny členy rodiny v jediném obchodě. OKAY Elektrospotřebiče se svým širokým sortimentem jistě uspokojí přání celé rodiny.

OKAY navíc nabízí produkty v širokých cenových škálách, a tudíž si vybere opravdu každý. Pro tatínka, maminku i pro ratolesti…Proč tedy letos nenakoupit dárky během jediného odpoledne a ve zbytku času si vychutnat vánoční atmosféru?
Pro tatínka
nepojmenovany-1.jpgDigitální zrcadlovka - Nikon D3100VRKIT - Cena v OKAY Elektrospotřebiče 13 499 Kč
Digitální zrcadlovka od Nikonu je vhodná pro začínající i pokročilé fotografy. Fotoaparát je vybaven 3“ LCD displejem, který umožňuje pohodlné prohlížení fotografií přímo v přístroji. Fotoaparát podporuje paměťové karty, a tudíž umožňuje neomezené focení. Tělo fotoaparátu je lehké a díky ergonomickému gripu se výborně drží.
 
Externí pevný disk - Samsung SG640GB25 - Cena v OKAY Elektrospotřebiče 1 799 Kčnepojmenovany-2.jpg
Elegantní pevný disk má paměť 640 GB. Tento disk nepotřebuje napájecí zdroj. Díky přidanému softwaru umožňuje plánovanou zálohu dat. Disk je vybaven systémem Plug and Go – před použitím disku není nutné instalovat žádné ovladače, stačí zapojit a disk pracuje.
 
Led televizor 40“ - Samsung UE40D5800 – Cena v OKAY Elektrospotřebiče 18.999 Kč
nepojmenovany-3.jpgElegantní, štíhlý televizor padne do každého obýváku či ložnice. Je vybavený tou nejnovější technologií – LCD monitorem s LED podsvícením. Televizor disponuje úhlopříčkou 101 cm a FULL HD rozlišením. Díky USB vstupu je možné na televizi promítat fotografie, pouštět hudbu či přehrávat filmy. Dva vestavěné tunery umožňují příjem digitálního i kabelového vysílání.
 
 
Domácí kino - Panasonic SCXH10EPK – Cena v OKAY Elektrospotřebiče 3 899 Kčnepojmenovany-4.jpg
Domácí kino Panasonic se skládá z DVD přehrávače, který přehraje všechny současné disky a je vybaven USB vstupem. Video zvládne přehrát i ve formátu DivX a nechybí ani podpora přehrávání hudby ve formátech MP3 a WMA nebo FM rádia. Spolu s přehrávačem se tato sada dodává s pěti satelitními reproduktory a jedním subwooferem s netradičně nasměrovaným reproduktorem do podlahy, čímž dociluje výkonných hlubokých tónů. Zárukou kvalitního zvuku je podpora technologií Dolby Digital a Dolby Pro Logic.
Pro maminku
Fén - Remington D5410 – Cena v OKAY Elektrospotřebiče 799 Kč
nepojmenovany-5.jpgElegantní fén stříbro-zelené barvy je nepostradatelným doplňkem každé ženy. Vysoušeč vlasů je doplněn a iontový generátor, který ochrání vlasy před zkrepatěním a zároveň jim dodá hebkost a lesk. Fén nabízí 3 teploty vzduchu, 2 rychlosti a taky možnost vysoušení pomocí studeného vzduchu. 
 
 
Ruční šlehač - Electrolux ASM450 – Cena v OKAY Elektrospotřebiče 1 699 Kčnepojmenovany-6.jpg
Stolní a ruční mixér od Electroluxu je neocenitelným pomocníkem v každé kuchyni. Usnadní hnětení těsta, šlehání krémů i různých kaší. Mixér je vybavený integrovanou kovovou miskou, která práci s mixérem usnadňuje. 
 
Digitální rámeček - Sony DPFD720WI – Cena v OKAY Elektrospotřebiče 2 899 Kč
nepojmenovany-7.jpgVelice elegantní rámeček v bílé barvě, který je doplněn ozdobnými prvky SWAROVSKI ELEMENTS, jistě najde místo v každém interiéru. Digitální rámeček nabízí velmi kvalitní zobrazení fotografií i videoklipů, které je možné doplnit hudbou. Zároveň je možné v rámečku nastavit zobrazování hodin či kalendáře.  
 
Robotický vysavač - CleanMate QQ2 - Cena v OKAY Elektrospotřebiče 5 999 Kčnepojmenovany-8.jpg
Inteligentní robotický vysavač vysaje i obtížně dosažitelná místa. Díky svým kompaktním rozměrům se dostane i pod postel či pohovku. Tento model je vybaven automatickou nabíjecí základnou – když je vysavač vybitý zvládne se sám dojet nabít. Z boku vysavače se nachází speciální rotační kartáček, díky kterému uklidí vysavač i nepřístupné rohy. Rotační kartáč je uzpůsobený na různé druhy povrchů a zvládne vysát i vlasy, chlupy a další nečistoty.   
Pro děti
Netbook - Acer AOHAPPYGREEN – Cena v OKAY Elektrospotřebiče 5 999 Kč
nepojmenovany-9.jpgKrásný, lehký netbook s desetipalcovou úhlopříčkou jistě udělá radost každému malému školákovi. Díky své váze a rozměrům se vejde do každého batohu. Baterie pracuje velmi úsporně – notebook vydrží až 8 hodin bez nabití. Netbook má přeinstalovaný operační systém Windows 7 Starter.
 
Konzole - Nintendo WIISPORT – Cena v OKAY Elektrospotřebiče 4 999 Kč
nepojmenovany-10.jpgWiisport je hit mezi konzolemi, umožňuje nejen hrát různé hry, ale zároveň nabízí širokou škálu sportovního vyžití. Konzole se ovládá pomocí bezdrátového ovladače Wiimote, díky kterému může Wii reagovat na pohyb ruky uživatele a tím přináší do her zcela nový rozměr. Wii má zabudovanou Wi-Fi kartu, díky které je možné připojit konzoli k internetu. Součástí balíčku je i hra Wii Sports – pětice arkádově laděných sportovních disciplín (tenis, golf, bowling, baseball, box), které je možné bez problémů ovládat intuitivním Wii remote dálkovým ovladačem
Kompaktní fotoaparát - Nikon CPS3100YELLOW - Cena v OKAY Elektrospotřebiče 2 599 Kčnepojmenovany-11.jpg
Lehký, barevný fotoaparát je přímo ideální pro začínající malé fotografy. Širokoúhlý objektiv a vysoké rozlišení umožňují vytvořit kvalitní fotografie. Šikovnou funkcí je samospoušť detekující úsměv – fotoaparát pořídí snímek v okamžiku, kdy se fotografovaná osoba usměje. Přístroj nabízí i možnost retušovaní fotografií přímo ve fotoaparátu.
 
Mobil - Nokia C503 – Cena v OKAY Elektrospotřebiče 4 299 Kč
nepojmenovany-12.jpgPokec s kamarády na Facebooku, prohlížení internetu nebo sledování YouTube bez přehrávače přímo z prohlížeče – nic není problém s tímto designovým mobilem od Nokie. Velký displej s vysokým rozlišením je vhodný i na prohlížení fotek nebo videí. Samozřejmostí je 5 megapixelový fotoaparát, kvalitní dotykový displej, podpora paměťových karet i MP3 přehrávač.
 
 
* * *
Společnost OKAY Elektrospotřebiče je ryze česká, dynamicky rostoucí firma, založená v roce 1994, která přes tvrdou konkurenci dosahuje již více než 15 let každoročních zisků a stále roste. V současné době disponuje více než 100 prodejnami v České republice a 30 na Slovensku. Je založena na konceptu malých prodejen ve městech nad 10 000 obyvatel a silném regionálním pokrytí. Hlavní důraz klade na férový přístup ke svým zákazníkům, jimž se snaží nabídnout nižší cenu díky racionálnímu snižování zbytných nákladů.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×