Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční dárky pro nejmenší – inspirace od Radůzy

13. 11. 2008
ObrazekViktor na statku
 
Leporelo, nebo hračka? Obojí! Veselý příběh se skládačkami puzzle! Medvídek Viktor pomáhá kamarádovi s prací na statku. Sype slepičkám zrní, dojí kravičku, oře, a také se postará o prasátka i o koníka.
 
 

 

 

Obrazek

Poznáš ZVÍŘÁTKA?

Leporelo pro nejmenší s obrázky zvířátek. Na jednoduchých veselých obrázcích se učí děti poznávat a pojmenovávat věci kolem sebe.
 
 

 

 

Obrazek

 

Nejznámější česká říkadla

Nádherně ilustrované leporelo s výběrem nejznámějších českých říkadel a písniček, jako jsou Běží liška k Táboru, Kolo, kolo mlýnský nebo Had leze z díry, jistě potěší každého. Naučte své děti nejznámější česká říkadla.

 

 Obrazek

 

Velká kniha básniček a pohádek

Kniha vtipných a zároveň laskavých básniček, pohádek, hádanek, doplňovaček, přesmyček a bajek Jiřího Žáčka děti nejen potěší a pobaví, ale také poučí.
 
 

 

 

Obrazek

 Michal maluje s tátou + DVD 

Pojďte malovat s Michalem! Michal se svým tatínkem Milošem Nesvadbou pro vás připravili senzační knížku doplněnou o DVD. Krok za krokem se společně s Michalem naučíte kreslit spoustu obrázků. Dále vás čekají prima nápady, jak a čím lze malovat, jak míchat barvy, jak správně gumovat nebo co všechno se dá při kreslení a malování použít. Kromě mnoha obrázků knížku doplňuje i velké množství fotografií. Malujte s Michalem podle DVD!

 

Obrazek 

Františkovy pohádky z Kouzelné školky 

Ahoj děti! Vaši oblíbení kamarádi z Kouzelné školky Majda a skřítek František vám budou vyprávět pohádkové příběhy. Zasmějete se a poznáte spoustu nového, ale hlavně kamarády z Kouzelné školky budete mít stále po ruce ve své knihovničce.
 
 

 

Obrazek

 

Památníček

Uchovejte si vzpomínky na první roky života svého potomka! Vlepujte si jeho fotografie a zapisujte si zajímavé postřehy. Za pár let udělají jistě radost nejen vám.
 
 

 

 

Obrazek

 Basta fidli trumpeta

Basta fidli trumpeta, zvířátka šla do světa! Kohout křičí: „Čí je svět? Kykyryký, hurá vpřed!“ Domácím zvířátkům se znelíbila služba na statku a vyrazila za dobrodružstvím. Co všechno zažila, vypráví leporelo s básničkou Jiřího Žáčka.
 

 

 

Obrazek

 První slova – 4 knihy v boxu

Obrázkové slovníčky pro malé děti! Sada obsahuje čtyři leporela, která jsou věnována domovu, městu, zvířátkům domácím i exotickým. Knížka rozšiřuje slovní zásobu vašich dětí a rozvíjí jejich představivost. Navíc nejmladší školáci mohou knížku využít i k prvnímu čtení!
 

 

Všechny tyto nádherné knihy vydalo nakladatelství Fragment

Obrazek

 

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×