Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční dárky od Radoxu, které potěší každého

14. 10. 2010
Lámete si hlavu nad tím, co koupit svým nejbližším a čím udělat opravdu radost o Vánocích? Sáhněte po dárkovém balíčku od Radoxu! Ve výběru se určitě nemůžete splést, protože Radox tuto zimu přichází s 12 dárkovými taštičkami či kazetami pro každou osobnost. Dopřejte lidem, na kterým vám záleží, chvilku pohody, relaxace a možná i úniku za hranice všedních dní někam daleko, do exotických a tajemných krajin.. Dopřejte jim péči a relaxaci s kvalitní přírodní tělovou kosmetikou.…
 
Vánoce jsou Radox
Značka Radox zaujímá každoročně vedoucí postavení na trhu koupelové a sprchové kosmetiky ve vánoční sezoně. 12 unikátních dárkových balení v sobě skrývá nejžhavější novinky vůní a přísad, ale i oblíbené produkty, které se staly již klasikou. Tento rok bude vánoční Radox opět o něco exkluzivnější díky novým trendy lesklým obalům kazet. Nechte rozmazlovat sebe či vaše blízké nejen o Vánocích.
 

 

Vánoční překvapení

 

ObrazekNejprodávanější pánská dárková kazeta - SEBEVĚDOMÝ
Obsahuje oblíbenou pánskou variantu For Men ve dvou provedeních, sprchový a vlasový gel s bylinnými výtažky, který je nejprodávanějším pánským sprchovým gelem na trhu a deo antiperspirant s 24 hodinovým účinkem proti pocení. Maximální osvěžení spolu se svěží mužnou vůní dodá sebevědomí každému muži.
Doporučená MOC 159,90 Kč.
 

Obrazek 

Nejprodávanější dámská kazeta – ROMANTICKÁ
Tato kazeta je ideálním dárkem pro romantickou ženu, která se ráda zahalí do něžných sladkých vůní. Sprchový gel s výtažky z květů magnólie a obsahem mléka jemně pečuje o pokožku, smyslná vůně magnólie dodá každé ženě pocit jedinečnosti. Deo antiperspirant se stejnou vůní a 24 hodinovým účinkem se postará o celodenní svěžest.
Doporučená MOC 159,90 Kč.

 

 
ObrazekDárková kazeta pro sportovní muže - AKTIVNÍ
Přemýšlíte o dárku pro mladého aktivního muže? Tato oblíbená pánská kazeta bude to pravé! Svěží pánská kosmetická kazeta je určena
pro aktivní muže, kteří jsou neustále v pohybu. Nepostradatelné duo sprchového a vlasového gelu s mořskými minerály a deo antiperspirantu s extra svěží vůní a 24 hodinovým efektem proti pocení nezradí žádného muže po celý dlouhý den.
Doporučená MOC 159,90 Kč.

 

ObrazekDárková kazeta pro muže – RELAXUJÍCÍ

Červená barva sprchového gelu i koupelové pěny nabije duši pozitivní energií a výtažky z černého pepře a exotického dračího ovoce dokonale prohřejí a uvolní unavené svalstvo. Uchovejte v sobě sílu přitažlivosti od rána až do večera.
Doporučená MOC 179,90 Kč.

 

 
 
ObrazekDámská dárková kazeta – CITLIVÁ
Tato nejúspěšnější novinka minulého roku v sobě skrývá sprchový gel a koupelovou pěnu s výtažky ze zeleného čaje a květů jasmínu. Tyto oblíbené přísady vás zahalí jemnou vůní čajových lístků a neodolatelná vůně jasmínu pohladí tělo jako lehounký vánek.Ideální dárek pro jemnou, křehkou ženu.
Doporučená MOC 179,90 Kč.

 

 
Obrazek 
Novinka roku 2010! Dámská dárková kazeta - EXOTICKÁ
Chcete-li obdarovat vášnivou a nespoutanou ženu, tato kazeta s přísadami a vůněmi z horké africké savany bude tím pravým dárkem.
Sprchový gel s barvou zářícího afrického slunce a výtažky plodů „stromu života“ baobabu působí hojivým a omlazujícím účinkem na Vaši pokožku. Horká lázeň s koupelovou pěnou s výtažky rooibosu a dotekem vůně mateřídoušky zaručeně odplaví všechny chmury.
Doporučená MOC 179,90 Kč.

 

 
 
ObrazekLimitovaná edice! Dámská dárková kazeta – HÝČKANÁ
Pokud chcete obdarovat někoho, kdo si zaslouží být opravdu hýčkán a rozmazlován – s těmito produkty bude v sedmém nebi.
Tento koktejl vůní, který zakoupíte exkluzivně pouze ve vánočních kazetách, nabízí kromě oblíbené varianty s výtažky z černého rybízu a semínky brusinek také žhavou novinku - výtažky z kokosu a drcených mandlí.
Doporučená MOC 199,90 Kč.

 

 
Obrazek 
Dámská dárková kazeta - SMYSLNÁ
Luxusní dámská kosmetická kazeta pro ženu, která ví, co chce. Pečující sprchový gel s obsahem mléka, pomerančovým olejem a vitamíny zanechá Vaši pokožku jemnou a hebkou na dotek, deo antiperspirant s 24 hodinovým účinkem se postará o celodenní svěžest díky nevtíravé ovocné vůni.
Horká koupel s pěnou Nourish příjemně završí kompletní péči a s výtažky zázvoru a bambuckeho másla příjemně rozmazlí
každou náročnou ženu.
Doporučená MOC 249,90 Kč.
 
 
 
ObrazekExkluzivní pánská taška – CHARISMATICKÝ
Moderní design prostorné tašky s přední kapsou pro různé maličkosti a s praktickým nošením osloví každého muže.
Obsahuje exkluzivní kolekci třech oblíbených produktů. Sprchový a vlasový gel Noire s výtažky santalového dřeva podpoří charisma muže a deo antiperspirant v roll-onu s 24 hodinovým účinkem zajistí příjemnou svěžest po celý den. Únavu po dlouhém dni zcela jistě zažene horká koupel s oblíbenou pěnou Relax, která obsahuje výtažky jalovce. Koupel navodí posilující a klidný spánek.
Doporučená MOC 249,90 Kč.
 
Obrazek 
Praktická pánská taška - DYNAMICKÝ
Praktická pánská taška s přední kapsičkou a ouškem pro jednoduché nošení se rychle stane nepostradatelným pomocníkem pro snadné cestování.
Obsahuje ideální kombinaci dvou sprchových gelů s mořskými minerály a deo antiperspirant, který zaručí žádanou svěžest po dobu 24 hodin. Využití kosmetické tašky na cesty či sport ocení opravdu každý, snadná manipulace a přední kapsa na nepostradatelné maličkosti je zcela jistě výhodou.
Doporučená MOC 199,90 Kč.
 
 
ObrazekLuxusní dámská taštička – VITÁLNÍ
Kosmetická taštička je dostatečně prostorná pro všechny maličkosti, které žena potřebuje. Praktická ouška vám dovolí vzít si ji kamkoliv.
Skrývá v sobě relaxační trio v podobě sprchového gelu s obsahem mléka a výtažky magnólie, deo antiperspirant s 24 hodinovým účinkem v oblíbeném roll-onu ve stejné vůni a samozřejmě voňavou pěnu do koupele Moisture Soak
s výtažky růží a měsíčku lékařského. Tato velice jemná a příjemně uklidňující koupel zaručí opravdovou relaxaci. Pokožka bude krásně vyživená, hebká a voňavá.
Doporučená MOC 249,90 Kč.
 
Obrazek 
Módní dámská taštička - SVĚŽÍ
Dámská kosmetická taštička s atraktivním květinovým designem zaručeně osloví každou mladou ženu. Díky svému praktickému tvaru se hodí pro každodenní použití. Snadné nošení a pohodlné otevírání zpříjemní váš čas nejen na cestách.
Obsahuje pečující produkty vitamínové řady. Sprchový gel s obsahem mléka a pomerančovým olejem pokožce dodá výživu, kterou tolik potřebuje a zahalí ji do jemné vůně. Deo antiperspirant s ovocnou vůní a 24 hodinovým efektem zaručí svěžest po celý den a tekuté mýdlo s praktickou pumpičkou se postará o jemnost ženských rukou.
Doporučená MOC 199,90 Kč.
 
 

Od konce října Radox opět spouští speciální vánoční web www.supervanoce.cz , kde bude možné veškeré produkty zakoupit on-line.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×