Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční dárky na poslední chvíli

Ještě jste se nerozhodli, jaký dárek vybrat pro své blízké? Pokud ještě nemáte jasno nebo necháváte nákupy až opravdu na poslední chvíli či sháníte ještě něco „malého“ k hlavnímu dárku, nechte se inspirovat!

Netradiční držák pro časopisy či jiné nezbytnosti
Opravdu cool záležitost do moderního interiéru. Praktická taška z textilní kůže, která poslouží na uložení nejrůznějších nezbytností. Vybírat můžete z nejrůznějších motivů, cena Sconto Nábytek 499 Kč (36/39/17 cm).

258138.00.jpg

 
Dekorativní prvek či záchrana před studenými večerynepojmenovany-1.jpg
Pokud přemýšlíte o nějakém zajímavém dárku do interiéru, co třeba příjemně měkká deka, která nejen že zahřeje, ale bude i designovým doplňkem?
Sconto Nábytek prodává polyesterovou deku 150 x 200 cm v různých barvách za 899 Kč.
 
Teploučko na dosah
Pokud máte partnerku, která je stále zimomřivá, určitě jí uděláte radost módním termoforem se zimními motivy. Oceníte jej jak doma, tak na cestách.

258967_00.jpg

Termofor s objemem 1,75 l, je opatřen trendy úpletovým obalem v různých barvách. Cena 269 Kč Sconto Nábytek.
 
Čtyřdílné obrazy
- budou zajímavou dekorací interiéru. Vybírat můžete z množství nejrůznějších motivů a stylů. Celkový rozměr je 80 x 120 cm. Prodává Sconto Nábytek za 1499 Kč.

nepojmenovany-2.jpg

 
Ohromte svého potomka
a pořiďte mu do jeho pokojíčku něco opravdu zábavného a funkčního. Postel v designu helikoptéry (90 x 200 cm), zakoupíte ve Sconto Nábytek za 7 999 Kč (bez matrace, s pevným roštem)

helikopter.jpg

 
Jako opravdová kuchyně
Ideální dárek pro děti, které si rády hrají na domácí vaření a hospodaření :-)
Nabízí Sconto Nábytek v barvě zelená/vanilka (š120/v128/h45 cm), v měsíci prosinci za 4.999 Kč jinak 6.999 Kč.

nepojmenovany-3.jpg

 

Dárek do domácnosti
nepojmenovany-4.jpgVhodným dárkem může být kvalitní ložní prádlo. Ve Scontu si můžete vybrat z nejrůznějších materiálů a vzorů. Například saténové povlečení (70 x 90, 140 x 200 cm) s nežehlivou úpravou koupíte za 1.499 Kč.
V měsíci prosinci za 999 Kč.
 
 
 
 
 
Zdroj: Sconto Nábytek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zajímavý tip

(Simča, 17. 3. 2013 17:29)

Zdarec. Letos koluje po internetu novinka z oblasti online výdělků, ideální na jaro, když je večer hodinka času.. Sama si takto vydělávám už od ledna a je to naprosto super. Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu. Čekujte www.CervenaCerna.cz

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×