Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÁNOCE VE ZNAMENÍ RADOXU

10. 11. 2009
Vánoce opět pomalu klepají na dveře a proto je nejvyšší čas rozmyslet si vhodné dárky pro vaše nejbližší… Shon a stres každodenních dnů vybízí k takovým dárkům, které nejen potěší, ale navodí dlouho trvající příjemné chvíle, pohodu a relax…
 
 
Vánoce jsou Radox
Již od 90. let prezentuje značka Radox své kvalitní produkty, se kterými nás zasvěcuje do tajemství relaxace těla a mysli nejen bylinnými výtažky a minerály. Obzvláště v sychravé zimě každý uvítá horkou koupel plnou pěny či osvěžující sprchovou lázeň, která otevře smysly, uvolní tělo a příjemně provoní pokožku. Pro tento rok přináší Radox opravdu bohatou nadílku – 9 druhů oblíbených dárkových kazet pro každou osobnost a 4 módní kosmetické taštičky pro muže i ženy. Tato kolekce obsahuje nejoblíbenější varianty výrobků, žhavé novinky pro tento rok a exkluzivní sady.
 
Vánoční novinky
Novinkou tohoto roku je exkluzivní limitovaná kolekce Smoothies, ve které se do sprchových gelů „přenáší“ oblíbený, hustý a výživný, 100 % ovocný koktejl z čerstvého ovoce. Na českém trhu jde o naprosto ojedinělé výrobky!
Nově představená kolekce Citlivá ve svých produktech obsahuje výtažky zeleného čaje, který je velmi prospěšný pokožce, a květů jasmínu.
Ve vánoční nabídce i nadále zůstávají oblíbené „bestsellery“ z minulého roku: Romantická a Sebevědomý.
Od konce října představuje Radox speciální vánoční web www.supervanoce.cz, kde bude možné veškeré produkty zakoupit.
 
Přírodní kosmetika v atraktivním balení, která je tento rok nabízena za speciálně zvýhodněné ceny, je ideálním vánočním dárkem, který udělá opravdu radost.
 
Vyberte si ten nejvhodnější dárek z nejoblíbenějších variant vůní a typů od koupelí přes sprchové gely, jemná tělová mléka až po deodoranty či oblíbené roll-ony, které potěší každého, kdo je rád svěží po celý den.
 
Vždyť Vánoce jsou přeci radost!
 
 
 
Atraktivní dárkové kazety
 
Obrazek 
Dámská relaxační kazeta – Citlivá
Novinkou tohoto roku je sprchový gel a koupelová pěna s výtažky ze zeleného čaje a květů jasmínu. Dokonalé souznění vůní jemně ovine celé tělo a příjemně jej uvolní. Zelený čaj výborně odbourává stres a navíc obsahuje antioxidanty, které jsou velmi prospěšné pokožce. Bohatá pěna nebo relaxační sprchová koupel s neodolatelnou vůní jasmínu krásně uvolní smysly. Doporučená MOC 169,90 Kč.
 
 
 Obrazek
Dámská dárková kazeta – Hýčkaná
Pouze pro letošní Vánoce připravil Radox limitovanou edici exkluzivních sprchových gelů Radox Smoothies. Vše co známe z oblíbených nápojů Smoothie, které představují
100 % ovocný koktejl z čerstvého ovoce, jsou husté, výživné a velice lahodné, se nyní přenáší i do sprchových gelů. Luxusní krémové složení s bohatým obsahem přírodních výtažků z bylin a ovoce pokožku hýčká a dodává jí jedinečný pocit jemnosti a smyslnosti. Vůně lahodného čerstvého ovoce ulpí na pokožce ještě dlouhé hodiny.
Doporučená MOC 199,90 Kč.
 
 
Obrazek 
Pánská dárková kazeta – Sebevědomý
Radox opět přináší nejpopulárnější pánskou vánoční kazetu pro sebevědomé muže. Sprchový a vlasový gel s bylinnými výtažky spolu s deo antiperspirantem s 24 hodinovým účinkem a svěží mužskou vůní zcela jistě podpoří sebevědomí každého muže. Doporučená MOC 149,90 Kč.
 

Obrazek 
Dámská dárková kazeta – Romantická
Ideální dárek pro romantickou ženu, která se ráda zahalí do něžných vůní. Oblíbená kazeta obsahuje nejprodávanější varianty výrobků pro ženy. Sprchový gel s výtažky z květů magnólie a s mlékem jemně pečuje o pokožku, smyslná vůně pak dodá pocit výjimečnosti. Deo antiperspirant se stejnou vůní a 24 hodinovým účinkem, podpoří vůni pokožky a zajistí pocit příjemné, něžné svěžesti po celý den. Doporučená MOC 149,90 Kč.
 
 
Obrazek 
Dárková kazeta pro sportovní muže – Aktivní
Každý mladý, sportovní muž ocení pro svůj aktivní způsob života osvěžující sprchový a vlasový gel s mořskými minerály a deo antiperspirant, který zabrání pocení po dobu 24 hodin. Obě vůně se ideálně doplňují. I náročný muž tak bude mít po celý dlouhý den pocit svěží čistoty. Doporučená MOC 149,90 Kč.
 
 
Obrazek 
Pánská relaxační kazeta – Relaxující
Udělejte radost pod stromečkem muži, který má nejen pracovně náročné dny, ale vychutná si i uvolňující relaxaci. Koupelová pěna Muscle Therapy a sprchový gel Dragon Eye s výtažky z černého pepře a exotického dračího ovoce dokonale prohřejí a uvolní každý sval v těle. Červená barva obou produktů nabije sílou a pozitivní energií, ať už jde o koupel plnou pěny či relaxující sprchovou lázeň.
Doporučená MOC 169,90 Kč.
 
 
Obrazek 
Exkluzivní pánská kazeta - Náročný
Luxusní design této kazety obsahuje trio nejprodávanějších variant pro opravdu náročného muže. Kosmetika, kterou náročný muž potřebuje k pohodovému zvládnutí dlouhého dne, zahrnuje sprchový a vlasový gel Sport s mořskými minerály, deo antiperspirant For Men s opravdu mužnou vůní a 24 hodinovým účinkem proti pocení i koupelovou pěnu Muscle Soak. Tyto oblíbené produkty ráno povzbudí a večer pomohou odplavit únavu či stres.
Doporučená MOC 249,90 Kč.
 
Obrazek 
Luxusní dámská kazeta - Smyslná
Exkluzivní edice s tělovým mlékem je dokonalý dárek pro ženu, která ví, co chce. Pečující sprchový gel s obsahem mléka, pomerančovým olejem a vitamíny zanechá pokožku hedvábně jemnou a hebkou na dotek. Deo antiperspirant s 24 hodinovým účinkem se postará o celodenní svěžest díky jemné ovocné vůni. Pouze tato kazeta také obsahuje oblíbené tělové mléko s panthenolem. Kombinace těchto vůní umocňuje smyslnost a přitom jemnost ženy.
Doporučená MOC 299,90 Kč.
 

Obrazek
Dámská dárková kazeta - Vitální
Tento dárek splní veškeré nároky vitální ženy. Dokonale sladěné trio výrobků s obsahem mléka a výtažky z magnólie ulpí na pokožce po celý den a dodá jí svěžest. Sprchový gel jemnou péčí vyživuje pokožku a zanechá dotek lístků magnólie, deo antiperspirant zaručí pocit svěžesti a čistoty a oblíbené tekuté mýdlo v praktické pumpičce se postará o hedvábnou jemnost rukou. Doporučená MOC 199,90 Kč.
 
 
 
Dárkové kosmetické tašky Radox
 
Obrazek 
Pánská kosmetická taška - Charismatický
Moderní design pánské kosmetické tašky obsahuje exkluzivní kolekci třech oblíbených produktů. Sprchový a vlasový gel Noire s výtažky santalového dřeva podpoří charisma muže a deo antiperspirant v roll-onu s 24 hodinovým účinkem zajistí příjemnou svěžest po celý den. Únavu po dlouhém dni zcela jistě zažene horká koupel s pěnou Relax, která obsahuje výtažky jalovce. Koupel navodí posilující a klidný spánek. Doporučená MOC 249,90 Kč.
 
 
Obrazek 
Sportovní pánská kosmetická taška - Dynamický
Tato praktická sportovní taška udělá radost každému aktivnímu muži. Obsahuje ideální kombinaci dvou sprchových gelů s mořskými minerály a deo antiperspirant, který zaručí žádanou svěžest po dobu 24 hodin. Využití kosmetické tašky na cesty či sport ocení opravdu každý, snadná manipulace a přední kapsa na nepostradatelné maličkosti je zcela jistě výhodou. Doporučená MOC 199,90 Kč.
 
 
Obrazek 
Luxusní saténová dámská taštička – Něžná
Taštička z růžového saténu bude ideálním dárkem pro něžnou ženu či dívku, která má ráda čisté květinové vůně. Skrývá v sobě relaxační trio v podobě sprchového gelu s obsahem mléka a výtažky magnólie, deo antiperspirant s 24 hodinovým účinkem v oblíbeném roll-onu ve stejné vůni a samozřejmě voňavou pěnu do koupele Moisture Soak s výtažky růží a měsíčku lékařského. Tato velice jemná a příjemně uklidňující koupel zaručí opravdovou relaxaci. Pokožka bude krásně vyživená, hebká a voňavá. Praktická luxusní taštička je ideální pro nespočetné dámské drobnosti. Díky praktickým ouškům je velmi pohodlná do ruky a tak je možné ji vzít opravdu kamkoliv. Doporučená MOC 249,90 Kč.
 
 
 
Obrazek 
Kufříková dámská taštička – Svěží

Dvoupatrová dámská taštička meruňkové barvy ve tvaru kufříku potěší pod stromečkem každou dívku a ženu. Obsahuje pečující produkty vitamínové řady. Sprchový gel s obsahem mléka a pomerančovým olejem pokožce dodá výživu, kterou tolik potřebuje a zahalí ji do jemné vůně. Deo antiperspirant s ovocnou vůní a 24 hodinovým efektem zaručí svěžest po celý den a tekuté mýdlo s praktickou pumpičkou se postará o jemnost ženských rukou. Praktický, velmi přehledný kosmetický kufřík ženy ocení nejen v koupelně, ale i na cestách. Doporučená MOC 199,90 Kč.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×