Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoce plné francouzského šarmu a delikátní chuti

10. 10. 2012

trojice.jpgZastavte se v předvánočním shonu a nechte se okouzlit delikátním francouzským šarmem jogurtové řady Yoplait Saveur d´Autrefois. Limitovaná vánoční edice pro opravdové gurmány bude na českých pultech k dostání v listopadu 2012. Oslavte vánoční svátky v mystickém stylu večerní Paříže a nechte se zlákat originálním designem skleniček, ze kterých si můžete vyrobit stylovou dekoraci pro vaši štědrovečerní tabuli.

 
Saveur d´Autrefois znamená v překladu „chuť minulosti“, návrat k tradicím a francouzské delikátnosti. Společnost Yoplait proto v zimním období přichází s edicí smetanových jogurtů Saveur d´Autrefois. Sametově jemné dezerty, jejichž chuť se na patře rozvíjí jako smyslný francouzský chanson, budou k1.jpg dostání ve čtyřech atraktivních příchutích: jahoda, broskev, svěží citron a voňavá vanilka.
 
Výrobek má hladce smetanovou a jemně krémovou strukturu s výraznými kousky ovoce a téměř 10 g tuku na jedenu skleničku. „Saveur d´Autrefois nemá na českém trhu konkurenci. Cíleně jsme tímto produktem chtěli oslovit segment náročných zákazníků, kteří si potrpí na vysokou kvalitu,“ říká o jogurtových dezertech, Kamila Sušanková, z marketingu společnosti Yoplait Czech.
 
Barevné kombinace zlatých, červených a stříbrných obalů dokáží během vánočních svátků vykouzlit originální interiérové dekorace nejen pro vaši štědrovečerní tabuli. „Využití obalů je skutečně široké. Od vánočních svícnů po květinové dekorace nebo jako stylová sklenička na vánoční dezerty. Balení je navíc plně recyklovatelné,“ dodává Kamila Sušanková. Saveur d´Autrefois můžete od listopadu 2012 najít na prodejních pultech vašich oblíbených supermarketů.
 

2.jpg

 
Přejeme vám krásné a ničím nerušené vánoční svátky a dobrou chuť!
 
Složení:
Plnotučné mléko
Smetana – jogurtová kultura 
Tuk v průměru 10 g
Balení: 140 g
CENA: 26,90 CZK
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×