Jdi na obsah Jdi na menu
 


Valentýnská výzdoba z KiKu: Čisté bílé linie i jarní nálada

29. 1. 2017

image002.jpg

Stále oblíbenější svátek svatého Valentýna se blíží. Ať už vyrazíte na výjimečnou večeři nebo do divadla, po návratu domů tu správnou atmosféru oslav všech zamilovaných doplní vhodně zvolené bytové dekorace. I zde nejlépe funguje osvědčená klasika – květinami, svíčkami i tradičními srdíčky nemůžete nic zkazit, naopak! Každý zná jejich význam a vyvolají v člověku ty kýžené emoce.

 

Decentní bílé a šedé tóny, přírodní materiály

Prodejny KiK nabízí na svátek svatého Valentýna bílé, šedé a kovové dekorace, které dodají domovu šmrnc skandinávských interiérů. Nebojte se klasického motivu srdce – v decentní stříbrné barvě s nevšedním vzorem a bílým podstavcem nebude působit kýčovitě a když jej položíte na poličku nebo stolek tak, aby se v jednotlivých dílcích stříbrné skládačky odrážel plamínek svíčky, vykouzlíte jedinečnou atmosféru. Zkuste také oživit interiér společnými fotografiemi v zajímavých rámečcích, které vám připomenou společná dobrodružství. 

Ke každému svátku zamilovaných patří i čerstvé řezané květiny – umístěte je letos do netradiční kubistické vázy v krémové barvě. Krásně v ní vyniknou kontrastní rudé růže i pestrobarevné kytice. Malé nezbytnosti pak umístěte do decentního šedého ratanového košíčku s textilním potahem a něžnou mašličkou.

 

nepojmenovany-1.jpg

 

Zářivé barvy a pestré květy: Jarní nálada v únoru

Jasné jarní barvy a motivy motýlů i květin ukáží vaši dívčí stránku, i když jindy musíte být za vše zvládající ženu. Dovolte si tedy alespoň jednou za rok obklopit se něžnými drobnostmi, které ve vás vyvolají vaše romantické já. Rozevlátí motýli i laskavé tulipány z KiKu vám k tomu pomohou.

Barvou letošního roku je jasná hrášková zelená, nebojte se ji tedy zařadit i do interiéru – dokáže prý skvěle zvednout náladu. Nejinak je tomu i s jasnou žlutou. Dopřejte si alespoň drobné doplňky, které podtrhnou váš osobitý styl. Dekorační kamínky nebo barevné solitérní vázy hned upoutají pozornost.

 

nepojmenovany-2.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×