Jdi na obsah Jdi na menu
 


V létě věnujte vlasům zvláštní péči

Všichni si rádi užíváme slunečních paprsků, hřejivého dotyku slunce na tváři, třpytící se mořské vody na své kůži, příjemného mořského vánku ve vlasech; je to prostě krásný pocit. Ale zatímco letní měsíce rychle přichází a ještě rychleji odchází, sluneční UV paprsky působí nejvíce v letním období. …

Všichni si uvědomujeme nebezpečí škodlivého vlivu UV záření na naší pokožku, ale víte, že to samé hrozí i Vašim vlasům? 
 
Vnější vlivy, jakými jsou UV záření, vítr a mořská voda, působí na Vaše vlasy a zanechávají je suché, mdlé a velmi problematicky upravitelné. Tento problém vychází z úrovně znečištění vnějšího prostředí, kterému jsou naše vlasy každodenně vystavovány.  
 
Slunce působí na vlasy obdobně jako na kůži, vysušuje a zmatňuje. Proto Vaše vlasy v letním období potřebují zvláštní vyživující a ochrannou péči.
 
Účinná letní péče musí reagovat na specifické vlivy slunečních paprsků:
 * Hrubý a suchý povrch vlasů: nedostatek vlhkosti, lesku a hladkosti.
 * Blednutí barvy: melanin – součást vlasů – oxiduje a zbavuje barvy.
 * Oslabená struktura vlasů: aminokyseliny oxidují a vlasy ztrácejí lipidy a mezibuněčné látky.
 
Nebylo by skvělé, kdyby existovaly spolehlivé pečující řady nabízející kompletní systém přípravků vyvinutých speciálně pro použití před, během a po vystavení slunečnímu záření?
 
A nyní jsou tady jenom pro Vás …
 

nepojmenovany-1.jpg

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×