Jdi na obsah Jdi na menu
 


Užijte si vůni Vánoc se speciální limitovanou zimní edicí Ambi Pur

7. 10. 2008

Obrazek

Většina z nás vnímá Vánoce jako nejkrásnější a nejslavnostnější svátky roku. Spojujeme si je možná s trochu hektickými předvánočními nákupy, ale především je chápeme jako klidný a radostný čas strávený v okruhu našich nejbližších. Už méně z nás si ale uvědomí, že Vánoce jsou i svátkem vůní. Čerstvě upečené cukroví, purpura, jehličí vánočního stromku nebo vanilka, skořice a svařené víno – to všechno jsou vůně, které o Vánocích vnímáme, a evokují nám jedinečnou sváteční atmosféru. Voňavé období roku svými výrobky podpoří i Ambi Pur, který na trh uvádí speciální limitovanou edici – zimní varianty osvěžovače Ambi Pur 3Volution a vonné svíčky Ambi Pur.
 
Zimní řada Ambi Pur přináší dvě zbrusu nové a hřejivé vonné varianty.
 
Winter Dream (Zimní sen) v sobě skrývá skutečnou esenci Vánoc. Spojuje vůni čerstvě upečeného cukroví a horkého vanilkového krému a navozuje atmosféru příjemně líného zimního večera stráveného doma u krbu s přáteli nebo dobrou knihou. 

Obrazek    Obrazek

Winter Woodland (Zimní les) zase probudí a osvěží vaše smysly stejně jako procházka zimní krajinou. Obsahuje neotřelou kombinací parfémů inspirovaných vůní jehličnatého lesa, aromatického dřeva, koření a zimních květin.

Obrazek     Obrazek

 

 
Obě varianty vůní zimní limitované edice jsou na trhu k dispozici ve formě elektrických osvěžovačů Ambi Pur 3volution, ale i jako klasické vonné svíčky Ambi Pur. O sváteční vůni vašeho domova tak může pečovat elektrický osvěžovač se třemi harmonicky sladěnými a zimou inspirovanými parfémy, které se mění každých 45 minut. Na strojku si přitom můžete sami nastavit intenzitu vonného účinku. Tu pravou vánoční atmosféru zase podpoří rozzářený knot svíček a jejich jemná a hřejivá vůně.

Obrazek          Obrazek

Sortiment zimní limitované edice Ambi Pur lze od října tohoto roku zakoupit v jakékoliv drogerii či hypermarketu. Doporučená MOC strojku osvěžovače Ambi Pur 3 Volution Winter Dream nebo Winter Woodland s náplní je 299,90 Kč (samostatná náplň 149,90 Kč). Svíčku Ambi Pur Winter Dream nebo Ambi Pur Winter Woodland pořídíte za 79,90 Kč.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×