Jdi na obsah Jdi na menu
 


Užijte si špičkovou outdoor módu s garantovanou slevou – v HUDYsportu začal výprodej oblečení a bot!

22. 8. 2009
Ačkoliv léto ještě není u konce, HUDYsport zahájil sezónní výprodej. Značkovou a kvalitní módu a pro outdoor si tak můžete pořídit s výraznou, minimálně 25%, slevou. Se stejnou slevou můžete nyní pořídit i skvělou obuv značky The North Face. Výprodej jarní a letní kolekce probíhá ve všech prodejnách HUDYsport od 3. srpna 2009 do vyprodání zásob.
Léto se už přehouplo do druhé poloviny, dny se krátí a pomalu a jistě se musíme připravit na sychravé podzimní počasí. Přesto však není důvod klesat na mysli - radost si můžete udělat třeba v prodejnách HUDYsportu, kde právě začíná sezónní výprodej jarní a letní kolekce. Pořiďte si značkové outdoor oblečení a obuv s výraznou slevou a užijte si babí léto s kvalitními produkty.
Výprodej zboží z kolekce jaro/léto 2009 začíná 3. srpna 2009 a trvá až do vyprodání zásob. HUDY sport přitom garantuje minimálně 25% slevu, což znamená, že cena vybraného zboží může být snížena ještě daleko více. Neváhejte tedy, navštivte prodejnu HUDYsport ve svém okolí a sami posuďte, jak výhodně můžete nakoupit.
Možná patříte k těm, kteří stále ještě váhají, zda je nutné investovat do kvalitního oblečení pro pobyt v přírodě větší sumu a pořídit si ty nejlepší a značkové věci. Sezónní výprodej v HUDYsportu je pro vás ideální příležitost, jak se takřka „za hubičku“ přesvědčit o výhodách špičkových produktů pro outdoor.
 
Náš tip – vyzkoušejte například:
ObrazekSportovní obuv The North Face
Sieve Men/Woman
Sportovní obuv konstruovaná do velmi horkých letních dnů. Použitá podrážka předurčuje tuto botu zvláště vyznavačům vodních sportů. Co takhle vyrazit si a užít si babí léto sjíždění některé z českých řek?
Materiál: syntetická kůže, síťovina
Podešev: EVA s výztuhou proti torzi a Tenacious Grip
Velikost: 39 – 48 (pánská), 36 – 41 (dámská)
Původní cena: 1950 Kč, cena po slevě maximálně 1462Kč
 
ObrazekTriko s krátkým rukávem, Direct Alpine
Dámské funkční triko s krátkým rukávem pro veškeré sportovní aktivity. Je vyrobeno z antibakteriálního vlákna s ionty stříbra, má anatomický přiléhavý střih a ploché švy.
Barva: bílá/modrá, antracit
Materiál: 32% Coolmax® Fresh™ FX s ionty stříbra, 62% Coolmax®, 6% Lycra
Velikost: XS-XL
Původní cena: 690 Kč, cena po slevě maximálně 518 Kč
 
 
ObrazekSportovní bunda Fram 8, Direct Alpine
Sportovní bunda určená pro celoroční použití. Vhodná též jako izolační vrstva v chladnějších klimatických podmínkách. A podzim může začít!
Tato bunda se pyšní: nalaminovanými protektory na ramenou a loktech, zvýšeným tvarovaným límcem, elastickým zakončením rukávů, otvorem pro palec, anatomicky tvarovanými boky atd.
Materiál: Soft Shell, dvouvrstvý laminát Fieldsensor Coolmax
Barvy: černá, červená, zelená
Velikost:  S - XXL

Původní cena: 3890 Kč, cena po slevě maximálně 2917 Kč

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×