Jdi na obsah Jdi na menu
 


Užijte si nové vůně inspirované světem od Ambi Puru!

23. 9. 2009
Pokud rádi poznáváte exotická a vzdálená místa, vyzkoušejte novou řadu elektrických osvěžovačů vzduchu, která vznikla ve spolupráci značky Ambi Pur a neziskové organizace National Geografic. Výsledkem jsou opravdové a čistě přírodní vůně inspirované světem: Ambi Pur Nevada Desert Flower svýtažky z květů z nevadské pouště nebo Japonskem inspirované Ambi Pur Japan Tatami a Ambi Pur 3volution Japan Rituals.
 
Představu klidné rozkvetlé japonské zahrady nebo drsné krásy rozlehlé nevadské pouště ve vás vyvolají nové elektrické osvěžovače značky Ambi Pur, které v sobě skrývají vůně inspirované světem. Vznikly ve spolupráci s  organizací National Geografic a jako takové odkazují k pozoruhodným místům naší planety a zároveň k čisté ryzí přírodě.
 
Všechny parfémy v nové řadě osvěžovačů obsahují skutečné přírodní výtažky vyvinuté z extraktů květin. Jedná se navíc o naprostý unikát, neboť ingredience z exotických krajin daly vzniknout naprosto originálním vonným směsím, které svět ještě nezná.
Obrazek 
Edici National Geografic zastupují jednak klasické elektrické osvěžovače, které obsahují vždy jeden parfém, je možné u nich nastavit intenzitu vůně a váš byt provoní až po dobu 80 dní. Ambi Pur Nevada Desert Flower pro vás objeví tajemství drobných pouštních květů, které rozkvétají vždy v zimě, aby svou smyslnou vůní a žlutooranžovou barvou oživily pustou nevadskou poušť. Jde o delikátní kořeněnou vůni smíchanou s výtažky meruněk a zelených bylin. Ambi Pur Japan Tatami vás zase okouzlí jemnou vůní trávy Igusa, která roste na rýžových polích až v dalekém Japonsku a sušená vydává decentníObrazek bylinné aroma. Vůně tatami je svěží a příjemně relaxační.
 
Novou řadu pak dokonale doplňuje osvěžovač se strojkem 3Volution. Ten obsahuje hned tři různé, harmonicky sladěné varianty základního parfému, které se samovolně střídají každých 45 minut. Právě jejich pravidelná obměna zajistí, že vůně vnímáte stále jako nové a intenzivní. Strojek navíc zajistí vůni až po 90 dní. Ambi Pur 3Volution Japan Rituals vás provede tichou japonskou zahradou, vzápětí připomene sílu jasmínového čaje nebo osvěží bylinným aroma Tatami.
 
ObrazekNational Geografic je největší celosvětová vědecká a vzdělávací nezisková organizace, která se již od roku 1881 věnuje výzkumu, objevování a ochraně přírody po celé Zemi a vzdělávání v této oblasti. Jde o světově uznávanou a vysoce důvěryhodnou společnost, která si pro spolupráci vybírá pouze partnery, jež plně respektují zákony přírody. Takovou značkou, ohleduplnou k přírodě a vyznávající stejné etické hodnoty je i Ambi Pur, expert na vůně.
 

Výrobky Ambi Pur National Geografic jsou k dostání ve všech prodejních sítích a ke všem můžete zakoupit i náhradní náplně. Doporučená MOC je 149,90 Kč za klasické elektrické strojky Ambi Pur Nevada Desert Flower a Ambi Pur Japan Tatami (99,90 Kč za náplň); osvěžovač Ambi Pur 3Volution Japan Rituals pořídíte za 249,90 Kč (náplň za 179,90 Kč)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×