Jdi na obsah Jdi na menu
 


Udržujte si svěžest zelené přírody. S CHLORELLA PURA COSMETICS klidně i v zimě

6. 12. 2011

Zima je pro naše zdraví a pokožku náročným obdobím. Málo slunce, mráz, studený vítr a ovzduší zatížené smogem přinášejí virózy a zároveň se viditelně a nepříjemně podepisují na našem vzhledu. Zešedlá a vysušená pleť, věčně rozpraskané rty a vlasy trpící tak, že byste čepici nejradši nesundávali ani doma. A k tomu všemu začal Vaše děti zase trápit ekzém. Co s tím? Nehledejte v tom žádnou vědu a vsaďte na ryze přírodní kosmetiku s regeneračními účinky, kterou Vám nabízí společnost Chlorella centrum. Navštivte e-shop www.chlorellacentrum.cz a vyzkoušejte kvalitní přírodní kosmetické přípravky CHLORELLA PURA COSMETICS.

Přírodní kosmetika z jednobuněčné sladkovodní řasy Chlorella pyrenoidosa využívá blahodárných účinků této unikátní mikroskopické řasy na lidský organismus. Čistí, ošetřuje a chrání pokožku tou nejpřirozenější cestou. „Kosmetické přípravky CHLORELLA PURA COSMETICS se k tělu chovají šetrně, zároveň ale významně přispívají k jeho regeneraci a navíc nedráždí pokožku umělými přísadami. Jsou určené pro každodenní péči o normální, citlivou i problematickou pleť. Prospívají i pokožce trpící ekzémy či lupénkou. Vhodné jsou rovněž pro děti,“ vysvětluje odborný poradce společnosti Chlorella centrum Bob Dvořák.
CHLORELLA PURA COSMETICS je mnohem víc, než jen osobní hygiena

kompozice-chlorella-kosmetika.jpg

Nabídka přírodní kosmetiky na www.chlorellacentrum.cz pokrývá kompletní péči o pokožku celého těla, obličeje i vlasů. Účinnou látkou kosmetických přípravků CHLORELLA PURA COSMETICS je jedinečný růstový faktor CGF ze zelené řasy Chlorella pyrenoidosa pěstované ve špičkové kvalitě v přírodním prostředí Taiwanu. CGF výrazně podporuje regeneraci a hojení tkání a růst tělu vlastních buněk.
Díky tomu je růstový faktor CGF mimo jiné využíván například pro regeneraci těla po léčebném zákroku spojeném s jakýmkoli zářením. Významně se uplatňuje i při léčbě onemocnění kůže – především ekzémů, popálenin, vředů a jiných špatně se hojících ran. Úspěšně je CGF používán při povrchovém ošetření ran, kdy dochází k jejich rychlejšímu zacelení.
Přírodní kosmetické přípravky CHLORELLA PURA COSMETICS obsahují vyváženou kombinaci aminokyselin, minerálů, vitamínů a dalších přírodních látek, které jim dodává extrakt ze zelené řasy Chlorella pyrenoidosa. Kosmetika je určena k vnějšímu použití pro všechny věkové skupiny, má vyvážené pH. Vyberte si z nabídky produktů na www.chlorellacentrum.cz, ceny jsou příznivé a dostupné všem.
 
Tip: dárek z e-shopu www.chlorellacentrum.cz ocení opravdu každý
Regenerační krém s CGF 50 mlchl-krem.jpg
S tímto dárkem nemůžete nikdy šlápnout vedle. Hodí se totiž každému – někomu denně, někomu občas. Blahodárně působí na zdravou pokožku, intenzivně ošetřuje pleť podrážděnou sluněním, rozpraskanou pokožku na rukách, těhotenské strie, bércové vředy či proleženiny. Regeneruje kůži po odřeninách, popáleninách, drobných řezných rankách i oparech. Zklidňuje problematickou pleť s akné, lupénkou a atopickým ekzémem. Krém se nesmí dostat do otevřené rány. Cena 150,- Kč
 
CHLORELLA PURA COSMETICS – od pondělí do neděle, na podzim, v zimě, na jaře i v létě
chl-sampon.jpgKaždá pokožka ocení dobré zacházení, obzvlášť pak ta citlivá či problematická.
Sprchový gel s CGF 200 ml jí poskytne regeneraci, ochranu a zklidnění. Zvlášť spokojená bude pleť s akné, lupénkou, atopickým ekzémem nebo podrážděná sluněním. Cena 106,- Kč. Pokud chcete navíc zpomalit proces stárnutí pokožky, ošetřete ji po každém sprchování či koupeli
Tělovým mlékem s CGF 200 ml. Růstový faktor CGF podporuje správnou buněčnou činnost, což se projeví výrazným zpevněním pleti. Mléko pokožku také hydratuje a celkově regeneruje. Cena 116,- Kč.
K vyhledávaným kosmetickým přípravkům v e-shopu www.chlorellacentrum.cz patří také Vlasový šampon s CGF 200 ml, který podporuje růst vlasů a intenzivně regeneruje vlasovou pokožku. Je vhodný pro zdravé vitální vlasy i pro lidi, kteří se potýkají s lupy. Cena 106,- Kč. Nejen ženám je určena Pleťová voda s CGF 150 ml, která zklidňuje, čistí a vyhlazuje zdravou i problematickou pleť. Snižuje tvorbu kožního mazu a rozšířených pórů. Cena 130,- Kč. Třešničkou na dortu je Balzám na rty s CGF, který si rychle získá každého člena Vaší rodiny. Balzám rty zjemňuje a hydratuje. Velmi prospívá citlivým, suchým a popraskaným rtům. Je zdrojem přírodní ochrany před slunečním zářením. Cena 50,- Kč.
 

O obchodu www.chlorellacentrum.cz
Internetový obchod není jen o nabídce přírodních kosmetických přípravků CHLORELLA PURA COSMETICS. Pořídíte v něm také kvalitní, vysoce účinné a 100% přírodní tablety CHLORELLA PURA ze sladkovodní řasy Chlorella pyrenoidosa nebo nápoj ze zeleného ječmene. Neváhejte a navštivte www.chlorellacentrum.cz, kde naleznete kompletní seznam produktů, cen i podrobnosti k nákupu.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×