Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tyčinky KetoDiet: Arašídová svačinka po ruce

2u.jpg

Míváte přes den hlad a nevíte, čím ho zahnat? Pravidelná a vyvážená strava je důležitá. K ní patří i dopolední a odpolední svačinky, které by měly obsáhnout až pětinu denního energetického příjmu. V běžném shonu ovšem nemáme čas chystat si výživově hodnotná jídla a mnohdy se spokojíme s čímkoliv, co je po ruce. Tyčinky od KetoDiet jsou plné bílkovin (27 %), bezlepkové, a oproti jiným proteinovým tyčinkám mají velmi nízký obsah sacharidů. Díky tomu vás spolehlivě zasytí ve chvílích, kdy to budete potřebovat. Na výběr máte z několika příchutí a nyní nově arašídovou limitovanou edici.

Pokud se vám stává, že přes den na jídlo nenacházíte čas, sbalte si do kabelky něco zdravého na zub. Bílkovinné tyčinky s nízkým obsahem sacharidů na rozdíl od běžných sušenek nebo kousků pizzy dodají vašemu tělu to, co potřebuje. Zasytí, jsou velmi chutné a nezahltí vás zbytečnými cukry, po kterých dostáváme neustálou chuť na sladké. Pokud si ve vlastním jídelníčku hlídáte poměr proteinů a sacharidů nebo držíte proteinovou či ketonovou dietu, jsou pro vás tyčinky KetoDiet ideální.

 

1.jpg4.jpg5.jpg2.jpg

3.jpg

 

 

 

KetoDiet: Proteinové tyčinky najdete v příchuti kokos-banán, fíky s cereáliemi, čokoláda, jahoda a nyní nově s arašídovou příchutí v limitované edici.

 

Než vyrazíte ráno z domu, hoďte si do kabelky pár tyčinek nebo si rovnou několik nechte v autě či kanceláři. Vždy, když se někde neplánovaně zdržíte, bude na vás čekat chutná svačinka.

Tyčinky KetoDiet najdete na e-shopu www.ketodiet.cz  vždy v balení po 14 ks za cenu 410 Kč.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×