Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tomáš a přátelé – 65. výročí aneb Máme co slavit!

7. 9. 2010

Obrazek

V září každý den hodinový speciál vždy od 19 hodin!
 
Tomáš a přátelé vjíždí po svých kolejích do úžasného 65. ročníku své existence, takže na kanále JimJam máme důvod k velké oslavě! Vzhledem k tomuto velkému výročí věnujeme oblíbené pohádce Tomáš a přátelé celé září, a to každý podvečer.
 
Připojte se k nám a dívejte se každý den v 19 hodin na nestárnoucí příběhy o odvážné a neposedné modré mašince a jejích přátelích.
 
Vzpomínáte si ještě, jak byl Tomáš drzý na Gordona a ten se rozhodl, že mu udělí lekci, na kterou nikdy nezapomene? Nebo jak se ocitl v hádce s nějakým hloupým náklaďákem a dostal vážné varování? Nebo jak dostal odměnu za to, že pomáhá ostatním?
 
Neváhejte a znovu s námi objevujte všechny krásy seriálu Tomáš a přátelé, ale především vyhrejte pozvánku na narozeninouvou oslavu v Království Železnic!
 
Obrazek 
VELKÁ SOUTĚŽ PRO VŠECHNY MILOVNÍKY MAŠINKY TOMÁŠE!
 
Na světě je jen několik zábav, které přitahují člověka od dětství do stáří, a které okouzlují lidi bez ohledu na povolání, vzdělání nebo osobní zaměření. Jedním z takových fenoménů je bezesporu modelová železnice. Takzvané mašinky fascinují děti i dospělé snad právě tím, že nabízejí pohled do zmenšeného a přitom dokonale fungujícího světa, POHLED Z PTAČÍ PERSPEKTIVY…
 
 
Vyhrajte pozvánku na narozeninovou oslavu Mašinky Tomáše v Království Železnic!
 
ObrazekNavštivte Království Železnic, ve kterém je expozice ostrova Sodor,
spočítejte kolik je na ostrově Mašinek Tomášů
a odpověď pošlete na email tvjimjam@gmail.com.
 
Máte možnost vyhrát účast na jedinečné narozeninové oslavě nejoblíbenější mašinky na světě.
 
Z došlých správných odpovědí vylosujeme 200 výherců, kteří budou samozřejmě s doprovodem pozvání v neděli 26. září na mašinkovské odpoledne do Království železnic.
 
Jako na žádné narozeninové oslavě, tak i na této nebude chybět spousta dárečků a hlavně legrace.
 
 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×