Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tekutá mýdla Radox: proč si mýt ruce?

4. 12. 2008

Bakterie jsou všude kolem nás. Zákeřně číhají na místech, kde je velká koncentrace lidí. Hlavně v zimních měsících jsme více náchylní na různá onemocnění. Proto je v tuto dobu důležité dbát o správnou hygienu, a tím zamezit přenosu virů.

 
Především dlaně rukou přicházejí během dne do styku s předměty, ze kterých se bakterie, viry a jiné škodlivé látky mohou snadno přenést. Umístěním na předních příčkách v hitparádě nejvíce špinavých míst se mohou pochlubit: splachovadla na veřejných WC, telefonní sluchátka veřejných automatů, klávesnice bankomatů, madla v prostředcích městské hromadné dopravy, tlačítka ve výtahu, kliky, držadla u nákupních vozících, bankovky a mince atd. Podle studií přenášíme na každé ruce 10 000 až 10 milionů bakterií. Neuvěřitelné číslo, že? Proto je nutné dbát na osobní hygienu a často si mýt ruce – samozřejmě teplou vodou a mýdlem!
 
V boji proti bakteriím, hlavně v chřipkové sezóně, oceníte například nové tekuté mýdlo Radox Clean & Protect s výtažky tymiánu a s čajovníkovým olejem. Toto vysoce účinné antibakteriální mýdlo šetrně odstraňuje nečistotu z rukou a současně zabraňuje vysoušení jejich jemné pokožky. Bude se vám hodit nejen do koupelny, ale také do kuchyně, kde je čistota rukou při přípravě a konzumaci potravin velice důležitá.

Vyzkoušejte i další novinky z řady tekutých mýdel RADOX, která se již tradičně vyznačují bylinnými výtažky, vitaminy a příjemnou vůní.

Obrazek

 

 
Tekutá mýdla Radox mají nyní nové elegantní balení s praktickou pumpičkou a dokonale ozdobí vaši koupelnu. Nezapomeňte, že i detaily dokáží velká kouzla, protože dotváří celkový design interiéru. Můžete si tedy vybrat právě takovou variantu tekutého mýdla Radox, která vám bude barevně ladit s ostatními doplňky a vybavením koupelny.
 
Prázdnou lahvičku snadno doplníte díky náhradní náplni s obsahem 500 ml.
 
 
Tekutá bylinná mýdla Radox jsou nyní k dostání ve čtyřech variantách:
 
 Obrazek

 

Radox Clean & Pamper

NOVINKA! Tekuté mýdlo obsahující unikátní kombinaci výtažků levandule a magnólie má zklidňující účinky, jemně odstraňuje nečistoty, působí protizánětlivě a zanechává nádherně hebkou pokožku. Díky smyslné vůni si ho jistě oblíbíte a mytí rukou už pro vás nebude nutností, ale potěšením.
 

 

Obrazek

Radox Clean & Protect

Vysoce účinné antibakteriální tekuté mýdlo obsahuje čajovníkový olej (Tea Tree Oil) a výtažky tymiánu. Pomáhá jemně odstranit nečistotu a nadbytečnou mastnotu z rukou, aniž by vysušovalo pokožku. Olej čajovníku a tymián účinně ničí bakterie a zabraňují tvorbě zánětlivých ložisek. Ideální pomocník do kuchyně!
 
 

 

Obrazek

Radox Clean & Moisturise

Hydratační tekuté mýdlo je obohaceno heřmánkem a vysokým obsahem mléka. Pomáhá jemně odstranit nečistotu, působí dezinfekčně. Vysoký obsah mléka dodává pokožce potřebnou hydrataci a pružnost.
 

 

ObrazekRadox Clean & Replenish

Zvláčňující tekuté mýdlo je jedinečné svou kombinací vybraných vitaminů, provitaminů a vysokým obsahem mléka. Blahodárně působí na pokožku, jemně ji čistí a zanechává ji sametově hebkou.
 

 

Doporučená cena: 64,50 Kč (mýdlo 300ml) a 79,90 Kč (náplň 500ml).

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×