Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tašky Lonsdale London slaví 50 let

2. 3. 2011

Aktuální kolekce tašek Lonsdale London je barevná, veselá, živá, ale zároveň v ní nechybí typické britské prvky. Ať už je to znak lva na taškách, design vlajky či využití jejích základních barev – červená, modrá, bílá. Ovšem pozor - rozhodně se nebudete s novou kolekcí Lonsdale na jaro a léto nudit. Návrháři svým fanouškům mj. přichystali překvapení v podobě tašek retro disco, které mj. poukazují na 50leté výročí této nejen boxerské značky. Takže mrkněte na www.catgang.cz a určitě si vyberete.

 
 
bez-nazvu-1.jpgTrochu britský kousek, ale hlavně skvěle barevný, originální a svěží.
Tip obchodu www.catgang.cz
Taška Lonsdale Purple Jack
 
 
 
 
 
 
 
Lev coby součást znaku Spojeného království, tašky ve dvou barevných provedeních.
Tip obchodu www.catgang.cz:

bez-nazvu-2.jpg               bez-nazvu-3.jpg

       Taška Lonsdale Lion Red                     a Lonsdale Lion Yellow    
 
 
Společně s retro disco taškami slaví značka Lonsdale London své 50leté narozeniny.
 
Tip obchodu www.catgang.cz:
Taška Lonsdale Retro navy a
Taška Lonsdale Retro white
 

bez-nazvu-4.jpg

 
 
Ceny všech tašek jsou stejné: 990,- Kč.
 
O značce Lonsdale London
Britská značka Lonsdale vznikla v roce 1960, kdy byl otevřen první obchod v Londýně. Od počátku nabízela jednak oblečení a tašky na volný čas, ale především vybavení pro boxery. Svůj název ostatně získala po Hughovi Cecilu Lowtherovi, pátém hraběti z Lonsdale, který opakovaným britským šampionům v boxu uděloval cenu “Lonsdalův pás”. Boxerské oblečení i vybavení Lonsdale během let nosili mj. světoznámí boxeři jako například Muhammad Ali, Mike Tyson nebo Lennox Lewis. Neméně oblíbená je ovšem lifestylová část sortimentu značky. Lonsdale nosí například zpěvačka Kylie Minogue či modelka Naomi Campbell. Hlavní hodnoty značky představují odkaz na box, britská kultura či vytříbený styl.
 
 
O obchodu CATGANG
Internetový obchod není jen o značce Lonsdale London. Vybrat si zde můžete například z tašek tak věhlasných jmen jako je Paul Frank Industries, Dunlop, O´Neill, Gola Classics, Desigual, Skunkfunk, Betty Boop, Charmmy Kitty a mnoha jiných. 
 
 
Kromě tašek a kabelek Catgang nabízí i kožené pásky Lowlife, čepice, šátky, kalhoty, skvělá trička a mikiny, módní doplňky, bižuterii. Nabídka se neustále rozšiřuje. Obchod www.catgang.cz jednoduše vybírá za vás, a to již 6. rokem. Rozhodující slovo má přitom originalita, trend a šmrnc! Navštivte www.catgang.cz a najděte si to pravé pro Vás!
 
 
 
Kontakty
GSM: 777 942 024
Kompletní seznam značek, produktů, cen a podrobnosti k nákupu naleznete na www.catgang.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×