Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tašky Gola září barvami!

30. 9. 2010

Obrazek

Na britských ostrovech či v Itálii jich na ulicích potkáte tisíce. Těžko je přehlédnete. Letošní kolekce tašek Gola Classics totiž doslova hraje barvami. Ke skvělému designu a originální kombinaci tónů se navíc přidává i vysoká kvalita provedení, tašky jsou lehké, precizně ušité. Je nejvyšší čas, aby si značka Gola dobyla svou pozici i v České republice!
 
 „Na západ od nás má značka Gola opravdu významné postavení na módním trhu pro mladé. V České republice zatím tolik známá není. Ovšem máme skvělé ohlasy na tuto kolekci, tak věřím, že se pozice značky brzy u nás zlepší,“ říká provozovatelka e-shopu s módními doplňky pro mladé Catgang.cz Kateřina Benadová. Obchod Catgang má v České republice nejširší nabídku stylů a barev Gola Classics.
 
Tašky Gola Classics – tipy obchodu www.catgang.cz
 
 

Obrazek

 

Taška Gola Classics Reynolds purple/teal
Rozměry: 58 x 33 x 16 cm
Cena: 1990,- Kč

 


Obrazek

 

Taška Gola Classics Redford sky blue/yellow
Rozměry: 27 x 36 x 13 cm
Cena: 1090,- Kč

 

Obrazek

 

Taška Gola Classics Bronson gold/black
Rozměry: 28 x 36 x 12 cm
Cena: 1090,- Kč

 
Fotbalisté, sportovci, Robbie Williams, Jude Law a další Britská Gola má skutečně dlouholetou tradici, vznikla již v roce 1905. Původně se specializovala pouze na sportovní obuv, dodnes jsou kopačky Gola nejvyhledávanější fotbalovou značkou mezi amatéry i profesionály. Také mnoho světových tenistů, atletů, volejbalistů, boxerů a dalších sportovců podává skvělé výkony v botách Gola. Obuv této značky nosili také vojáci za druhé světové války.
Ovšem velmi oblíbené jsou i boty Gola Classics určené pro volný čas. Obouvají je mj. takové celebrity jako Robbie Williams, Jude Law či kapela Coldplay. Skvělý design, kvalitní zpracování společně s tradicí drží prostě Golu na světové špičce. Obrovský úspěch bot navíc vedl designéry Goly k rozšíření nabídky značky o stylové a originální tašky a kabelky.
 
 
Gola by Tado
Hitem letošní „Gola sezóny“ se bezesporu stalo spojení značky s designérským studiem Tado. Gola poskytla skvělou kvalitu, zpracování, styl, grafické studio Tado dodalo strhující, barevný design, jehož základem je 6 bizarních postaviček. Výsledkem spolupráce je vznik zcela originálních bot, tašek, oblečení Gola by Tado, které očarovaly zákazníky na mnoha místech světa.
 
ObrazekTaška Gola Classics Redford Hotchpotch
Rozměry: 35 x 27 x 12 cm
Cena: 1300,- Kč
 





Obrazek


Taška Gola Classics Berwyn
Rozměry: 35 x 27 x 12 cm
Cena: 1290,- Kč

 
 

 

 

O obchodu CATGANG 
Internetový obchod není jen o značce Gola classics. Vybrat si zde můžete například z tašek tak věhlasných jmen jako je Dunlop, Lonsdale London, Paul Frank Industries a mnoha jiných. E-shop dále nabízí boty, mj. značky Melissa, Macbeth, Botas a Converse, kožené pásky Lowlife, čepice, šátky, kalhoty, skvělá trička a mikiny, módní doplňky, bižuterii, značky Desigual, Skunkfunk, Willey. Nabídka se neustále rozšiřuje. Obchod www.catgang.cz jednoduše vybírá za vás, a to již 6. rokem. Rozhodující slovo má přitom originalita, trend a šmrnc! Navštivte www.catgang.cz a najděte si to pravé pro Vás!

 
Kontakty
GSM: 777 942 024
Kompletní seznam značek, produktů, cen a podrobnosti k nákupu naleznete na www.catgang.cz.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hezká

(Anič*a, 21. 2. 2011 17:36)

Podle mě jsou ty tašky pekny =)

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×