Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svůdně dobrá instantní káva Café EssenSe

essense.jpgMilovníci dobré kávy zbystřete! Na trh přichází nová značka instantní kávy EssenSe, která potěší vaše smysly stejně jako čerstvě upražená káva z vaší oblíbené kavárny. Café EssenSe spojuje rychlou a jednoduchou přípravu rozpustné kávy s chutí a vůní kvalitní mleté kávy.

Známý výrobce kávy Douwe Egberts přichází na český trh s naprostou inovací v instantní kávě nazvanou Café EssenSe, která byla vytvořena s ohledem na požadavky spotřebitelů, kteří si přejí snadnou a rychlou přípravu spolu s chutí a vůní čerstvé mleté kávy. Novinka EssenSe představuje jedinečnou kombinaci instantní a jemně namleté zrnkové kávy, čímž využívá toho nejlepšího z obou kategorií.
Café EssenSe, to je kvalitní rozpustná káva obohacená o jemně mletou kávu, která ji dodává bohatou vůni a chuť. Její kouzlo spočívá v delší době pražení kávových zrn a v jemném mletí při nízké teplotě, díky kterému si zachovává smyslné aroma a chuť.
Nezaměnitelná smyslná chuť, aroma, ale i povzbudivé účinky kávy na lidský organismus způsobují, že řada z nás si bez ní už nedokáže své každodenní fungování vůbec představit. Díky Café EssenSe si od teď můžete dopřát požitek z mleté kávy v instantu. Rychle, během několika vteřin.
cafe-essense.jpgPro příznivce silné pražené kávy Café EssenSe připravilo variantu Dark Sensation s bohatou chutí a intenzivní vůní. Pro ty, kteří dávají přednost klasické středně pražené kávě a harmonické chuti, je tu Classic Sensation.
Podlehněte téhle neodolatelné chuti a dopřejte všem svým smyslovým buňkám nevšední zážitek. V obchodech bude Café EssenSe k dostání od poloviny října v 85 g balení za doporučenou maloobchodní cenu 129, 90 Kč. Douwe Egberts také chystá velkou vlnu ochutnávek v supermarketech a hypermarketech, kde se budete moci o jedinečnosti této kávy přesvědčit na vlastní kůži.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Šance

(Věra, 17. 3. 2013 18:51)

Dobrý den. Mám pro Vás tip, je to novinka z oblasti online výdělků, skvělé na jaro, když je hodinka, dvě času!! Vydělávám si takto už od půlky ledna a je to perfektní. Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak toho využívám na maximum. Čekujte www.CervenaCerna.cz

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×