Jdi na obsah Jdi na menu
 


SVĚŽÍ CHUŤ PROTI BOLESTI V KRKU – PROPOLKI S ALOE VERA, ZÁZVOREM A CITRÓNOVOU TRÁVOU

24. 11. 2009

Podzim je obdobím nachlazení, chřipek a „knedlíku“ v krku. Počasí se stále mění, a tak přichází únava a pocit vyčerpání. Všechny tyto nepříjemnosti bývají příznaky zánětu. Pokud chcete předejít nemoci a hledáte účinný lék proti nepříjemnému dráždění či bolestem v krku, vyzkoušejte pastilky Propolki s novou příchutí Aloe vera.

 

Bolest v krku je obvykle způsobena bakteriální nebo virovou infekcí. Další příčinou mohou být alergie, znečistěné ovzduší, tabákový kouř nebo suchý vzduch.

 

Novinka na trhu

 

Pokud máte některé z příznaků zánětu, pocit suchého dráždění v krku a špatně se vám polyká, určitě vyzkoušejte nové Propolki s Aloe vera, zázvorem a citrónovou trávou. Výtažky z rostliny aloe vera pomáhají preventivně k posílení imunitního systému a výborně účinkují proti bakteriím či virům. Pálivá chuť zázvoru krásně prohřeje a je antibakteriální. Citronová tráva působí proti horečce a bolesti.

 

Obrazek

 

 

Cucavé pastilky v této nové příchuti se snadno rozpouští v ústech, velmi rychle se vstřebávají a okamžitě tak působí v dutině ústní i samotném krku. Mají svěží a nasládlou chuť, která zpříjemní samotnou léčbu.

 

Doporučená cena nových pastilek Propolek s Aloe vera, zázvorem a citrónovou trávou je 62 Kč. K dostání v lékárnách.

Oblíbené Propolki v různých příchutích

 

ObrazekPokud máte raději chuť podobnou citrónu, vyzkoušejte Propolki s vitamínem C a Propolisem STAMFI. Pastilky působí protizánětlivě a obsahují vitamín C, který pomáhá při podráždění sliznice a zmírňuje nepříjemné dráždění v krku. Někteří lidé jsou na propolis alergičtí, proto se v pastilkách Propolki používá propolisový extrakt STAMFI. Z tohoto extraktu jsou odstraněny všechny bílkoviny, které jinak způsobují alergickou reakci. Alergenní vlastnosti jsou tedy v porovnání s přírodním propolisem desetkrát nižší.

Doporučená cena pastilek Propolki s vitamínem C je 57 Kč. K dostání v lékárnách.

Obrazek
Pro ty z vás, kteří nemáte rádi sladké výrobky nebo si je nemůžete dopřát např. kvůli cukrovce, jsou vyrobeny speciální Propolki bez cukru s Propolisem STAMFI a vitamínem C. Ulevují bolavému krku a zvyšují obranyschopnost organismu. Verze bez cukru je také vhodná pro těhotné ženy a děti.

Doporučená cena pastilek Propolki bez cukru je 62 Kč. K dostání v lékárnách.

 

ObrazekRychlou pomoc od nachlazení zajistí Propolki se šípkem a malinou. Výtažky z malin příjemně zahřejí organismus přírodní cestou. Ve spojení se šípkem mají pastilky příjemnou chuť. Propolis a vitamín C obsažený v Propolkách povzbudí organismus a zbaví nepříjemné bolesti v krku. Doporučená cena pastilek Propolki šípek a malina je 62 Kč. K dostání v lékárnách.

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×