Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svačinka plná vitamínů nejen pro školáky

svacina_image-foto_mensi.jpgExperti radí, že jedno z nejdůležitějších jídel dne je snídaně. Snídaně nám pomůže nastartovat organismus a dodá potřebnou energii po dlouhé noci. Určitě bychom ale neměli zapomínat na pravidelné svačiny, a to se týká především školáků, tedy dětí, které tráví čas soustředěním a jejich organismus se navíc ještě stále vyvíjí. Správně bychom měli jíst, alespoň něco malého, každé dvě hodiny. Vhodná snídaně a svačiny tedy mají své opodstatnění. Novinkou na trhu je nyní Stella Vita – rostlinný margarín plný vitamínů, který se výborně hodí na přípravu nejrůznějších sendvičů a studených pokrmů. Díky svému složení tak výborně poslouží jako lehký pokrm, který tělu dodá potřebné látky.

 
stella-vita.jpgStella Vita – svačinka za pár vteřin
Margarín Stella Vita se krásně a snadno roztírá, a tak ulehčí nejen maminkám ranní přípravy snídaní či svačin pro děti. Jedná se o rostlinný plnotučný margarín, který obsahuje 40 % tuku a hlavně vitamíny důležité nejen pro ty nejmenší. Pro zdravou svačinku doporučujeme tmavé pečivo a zeleninovou oblohu. Bude nejen dobře chutnat ale i pěkně vypadat. Stella Vita je výborná i na přípravu nejrůznějších pomazánek.
Doporučená cena: 37 Kč/450g
 
Vitamíny a potřebné látky pro zdraví
Stella Vita obsahuje: vitamín AB12, které jsou důležité pro normální funkci imunitního systému. B1 – podporuje psychickou činnost a činnost srdce. B2/Riboflavin přispívá k udržení normální stavu zraku, ke snížení míry únavy. B3/Niacin - k udržení normálního stavu pokožky, sliznic, podporuje činnost nervové soustavy. B6 přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a k regulaci hormonální aktivity. D – pro dobrý stav zubů, kostí a činnosti svalů. E - chrání buňky před oxidativním stresem. Dále obsahuje Omega 3 mastné kyseliny, kyselinu listovou, aj.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Super

(Jitka, 27. 8. 2013 11:32)

Super článek! A vyzkoušejte i půjčku na http://www.123ferratum.cz :)

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×