Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šťastné a značkové Vánoce v Okay

1. 12. 2010

Není to tak dlouho, co jedna zima skončila, a už se blíží další Vánoce. Přemýšlíte právě horečně, jak zvládnout co možná nejlépe ten nevyhnutelný shon? Lovíte v paměti, o čem váš manžel a vaše děti poslední dobou nadšeně básnili? Již z minulých let víte, že představy ohledně značkových elektronických skvostů vašich dospívajících ratolestí bývají nekompromisní a dokážou pořádně potrápit vaši peněženku. Chcete mít vše již za sebou a užívat si jen rozzářených očí vašich blízkých kolem vánočního stromečku, nezklamat je? I to lze zvládnout. Příjemně a bez stresu. Nechte si poradit v největší síti prodejen elektrospotřebičů – Okay elektro a Vánoce budou „okay.“

 
 
Jestli si chcete Vánoce konečně užít a ne je jen přežít, máme pro vás tip, kde výhodně nakoupit značkové dárky pro vaše nejbližší a co bude právě letos nejvíce trendy.
 
Co bude hitem letošních VÁNOC?
 
nepojmenovany-1.jpg 
Dárky pro muže mají společného jmenovatele, čím více technických vymožeností a vychytávek, tím lépe. Mezi klasické dárky, které potěší zaručeně každého muže bez ohledu na věk, patří mobilní telefon. Tento přístroj používá už snad většina z nás, jen doba, kdy jedinou funkcí bylo spojování hovoru či posílání SMS, je dávno ta tam.
 
Nový chytrý telefon z řady Smart Phone Dell koupíte v Okay za 13 999,-.
 
 
nepojmenovany-2.jpgDárky pro děti se pyšní neocenitelnou výhodou - v nestřežených chvílích je mohou využívat i dospělí. Absolutním hitem letošních Vánoc jsou notebooky a stále populárnější netbooky, kterými uděláte radost a ulehčíte práci každému studentovi. Svého potomka i manžela bezesporu potěšíte našlapaným Playstation 3 (v OKAY 8.499,-) nebo herní stálicí Nintendo Wii.
 
 nepojmenovany-3.jpg
Nesmíme zapomenout ani na dámy. Doporučení odborníků z Okay elektrospotřebiče pro letošní Vánoce zní: kávovary, které nejen v mžiku připraví výjimečnou a voňavou kávu, ale vykouzlí i příjemnou atmosféru domova. Doporučujeme např. Melitta Caffeo Lounge v OKAY za 12.999,-.
 
nepojmenovany-4.jpgStále populární jsou pomocníci do domácnosti, které ulehčí a zpříjemní každodenní úklid. Domácím miláčkem se určitě stane robotický vysavač, který pracuje za vás, zatímco vy si užíváte volného času navíc. V prodejnách OKAY elektrospotřebiče koupíte za cenu 6.499,-  Carneo 610.
 
Poukázky místo stresu
Nechcete-li riskovat, vsaďte na jistotu. V OKAY si můžete nechat vystavit dárkovou poukázku na libovolnou částku. Pokud tedy třeba jen tušíte, že by si přítel mohl přát holicí strojek či přítelkyně výkonný fén, ale nejste zrovna odborníky v tomto oboru, jsou dárkové poukázky ideálním řešením. Řešením, které vám ušetří mnoho starostí a zároveň nepřipraví vaše blízké o radost z dárku.
 
 
* * *
 
Společnost OKAY elektrospotřebiče byla založena v roce 1994 a od té doby se vypracovala mezi největší maloobchodní prodejce elektra v České republice. Nabízí široký sortiment světových značek za atraktivní ceny. Cílem společnosti je být co nejblíže svým zákazníkům, proto stále rozšiřuje maloobchodní síť. Během 16 let působení v ČR OKAY elektrospotřebiče otevřela již 86 prodejen. Společnost působí i na Slovensku, kde má aktuálně 26 prodejen a nejnověji i v Rakousku, kde má již 7 prodejen.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×