Jdi na obsah Jdi na menu
 


STAŇTE SE NOVOU KUCHAŘSKOU STAR NA TV PAPRIKA !

19. 8. 2010
ObrazekJe dobré jídlo Vaším koníčkem? Máte rádi ten pocit, když  můžete někomu něco dobrého připravit? Máte vlastní zajímavé postřehy a nápady? Dokázali byste je prodat?
Chováte se nenuceně? Jste zábavní?
 
TV PAPRIKA Vám nyní dává příležitost ukázat, co ve Vás je…
 
Chopte se své šance a zašlete do 25. srpna 2010 jednoduchou přihlášku s fotografií na e-mailovou adresu chef@tvpaprika.cz …Stačí napsat pár vět, proč byste se chtěli stát kuchařskou star na TV Paprika a mít vlastní pořad? Co je na Vás výjimečného? Proč to mát být právě Vy?
 
Ti z Vás, kteří dokáží zaujmout se utkají o své místo na výslunní v netradiční chystané reality show TV PAPRIKA. Probojovat se až do finále nebude snadné, ale rozhodně to bude stát za to, jelikož vítěz se stane tváří TV PAPRIKA a získá exkluzivní smlouvu na vlastní pořad! A takové nabídky se neodmítají…
Další informace hledejte na www.tvpaprika.cz  …
 
 
Jídlo, jídlo a zase jídlo!
 
Milovníkům jídla netřeba vykládat, kdo nebo co je TV Paprika. Přesto pro ty z Vás, kteří nemají jasnou představu, jedná se o tématickou televizní stanici zcela zasvěcenou gastronomii s velkým G! Každý den se zde odehrávají mini představení plná chutí a vůní. Každý z pořadů zavádí své diváky do míst, kde se sbíhají sliny i tomu nejzarytějšímu dietáři. Stanice si Vás získá svým rozhledem a uměním inspirovat! Získáte zde cenné návody, rady, postupy či doporučení, jak připravit vybrané dobroty, které lahodí oku i chuti. A nezůstává zdaleka jen u vaření pokrmů, TV Paprika si také vzala za úkol přiblížit divákům i další neodmyslitelnou součást gastronomie, a to sice stolování či nápoje všeho druhu. Divák má též možnost probádat historii gastronomie a zvyky spojené s konzumací pokrmů v nejrůznějších koutech světa.
 
Pořady TV Paprika jsou určeny všem příznivcům kvalitní a nápadité gastronomie, jak nadaným amatérům, tak nejlepším profesionálům všech věkových kategorií (cílovou skupinu tvoří především obyvatelé měst ve věku 18-49 let), kteří jsou vnímaví vůči novinkám.
 
Heslem TV Paprika je pohoda. Vysílané programy se vyznačují pozitivním pohledem na svět a díky svému přirozenému, nenásilnému přístupu a tomu, že poskytují důvěryhodné informace, umožňují strávit chvíle odpočinku aktivní formou. Cílem stanice je poukázat na to, že vaření nemusí být pouze každodenní rutinou, ale právě naopak, může to být zábavná činnost, působící pozitivně i na oblast mezilidských vztahů. Proto se snaží spolupracovat s těmi největšími osobnostmi v oboru - kuchaři, šéfkuchaři, gastronomickými odborníky a specialisty. Mnozí z nich se stali skutečnými celebritami – TEĎ MŮŽETE I VY!!

Obrazek

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×