Jdi na obsah Jdi na menu
 


Staň se Brickařem a odnes si vlastní LEGO® ze země Brick Republic

Mr. Gold, prezident Brick Republic, se prochází po své rozlehlé LEGO® zemi a prohlíží si každý zapadlý kout. Jeho stát se skládá z více než 15 milionů drobných kostiček a rozprostírá se na rozloze přesahující 2 000 m2. Cestou potkává spoustu Brickařů, obyvatel jeho země. Staň se jedním z nich. Stačí navštívit do konce června 2017 Brick Republic v PVO Letňany a přidat ruku k dílu. U stánku Bambule pak vyplňte krátkou anketu a vyhrajte LEGO® stavebnici. Každý den se štěstí usměje na tři soutěžící.

 

Co všechno se dá v zemi Mr. Golda dělat? Prohlédnout si monumentální LEGO® stavby, které se skládají z desetitisíců kostiček – třeba obrovský hrad Karlštejn, Národní muzeum i s návštěvníky nebo Školu čar a kouzel v Bradavicích i s Harry Potterem. Navštívit můžete největší rockový festival Brick Festiwall s 1 400 fanoušky ročně a zabojovat si s nejsilnější LEGO® armádou, která má 17 000 členů. Zúčastnit se můžete i různých soutěží a anket, nebo si postavit svou vlastní podobiznu a stát se právoplatným Brickařem.

 

bambule_brick-republic_2.jpg

 

A jak si odnést kousek Brick Republic k sobě domů? Sady LEGO® Classic nebo LEGO® Creator, se kterými sedá rozvinout fantazii dle libosti a rozšířit zemi zase o kousek dál. Stačí vyplnit krátkou anketu u stánku Bambule a rovnou se zúčastnit slosování. Každý den se štěstí usměje na tři soutěžící. Na ostatní pak čeká široký sortiment LEGO® stavebnic, k dostání se super slevou pouze v Brick Republic.

 

bambule_brick-republic_5.jpg

 

Brick Republic
Adresa: PVA EXPO Praha, Letňany
Otevírací doba: denně 9:00 – 20:00
Vstupné: 350 Kč, děti do 100 cm zdarma, děti do 15 let a senioři 250 Kč, výhodné rodinné vstupné
Stánek Bambule: vedle hlavního vchodu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×