Jdi na obsah Jdi na menu
 


SÓJOVÉ ŘEZY SE ŠŤAVNATÝMI BRUSINKAMI: šťavnatý společník na cesty

Letní dny jsou tady a Vy plánujete spoustu zajímavých aktivit? Tradiční pochoutka Sójové řezy, kterou si určitě pamatujete už od dětství, je tu nyní obohacena o kousky šťavnatých brusinek. Nezapomeňte si ji přibalit na výlety, k vodě nebo i pod stan, budete ji mít po ruce vždy, když Vás přepadne malý hlad nebo si budete chtít udělat pauzu na mlsání.

Tyčinka Sojové řezy se šťavnatými brusinkami je tou nejlepší partnerkou pro výpravy do lesů, luk, k jezeru i do hor – je tady, když si chcete zamlsat, zahnat hlad nebo dobít energii, a tak pomůže překonat všechny nástrahy na cestách. Proměňte nostalgické vzpomínky na dětství se Sójovými řezy na Vaše budoucí vzpomínky.

sojove_rezy_brusinka_8_90czk_3.jpg

TIP: Sójové řezy se šťavnatými brusinkami neobsahují umělá barviva a konzervanty. Naleznete je v obchodech od 1. července 2014 za doporučenou maloobchodní cenu 8,90 Kč.
O společnosti Nestlé
Nestlé, mezinárodní potravinářská společnost s ústředím ve Švýcarsku, vstoupila do české potravinářské výroby jako strategický investor počátkem 90. let 20. století. V České republice Nestlé vyrábí v závodech ZORA Olomouc a SFINX Holešov čokoládové a nečokoládové cukrovinky pod značkami jako ORION, MODRÉ Z NEBE, STUDENTSKÁ PEČEŤ, KOFILA, DELI, MARGOT, BON PARI, JOJO, LENTILKY. Nestlé uvádí na český trh i značkové potraviny pod mezinárodním značkami - tyčinky KIT KAT, rozpustnou kávu NESCAFÉ, kulinářské výrobky MAGGI, kojeneckou, dětskou i klinickou výživu NESTLÉ, potravu pro domácí zvířata PURINA, FRISKIES a DARLING a prémiové zmrzliny MÖVENPICK OF SWITZERLAND. Snídaňové cereálie NESTLÉ jako FITNESS nebo NESQUIK uvádí na trh společnost Cereal Partners Czech Republic, společný podnik Nestlé a General Mills
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×