Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slízněte smetanu a vybavte si domácnost s Choceňskou mlékárnou!

13. 7. 2010

Obrazek

Choceňská mlékárna odměňuje nové i věrné zákazníky. Ve Velké letní soutěži rozdává domácí spotřebiče za pět víček z Choceňských smetanových jogurtů, které jsou označeny logem soutěže.
 
Velká letní soutěž s Choceňskými smetanovými jogurty odměňuje v letních měsících (od 1. června do 31. srpna) všechny zákazníky, kteří nasbírají 5 víček ze speciální edice 150 g Choceňských smetanových jogurtů. Každý měsíc probíhá slosování celkem o 100 domácích spotřebičů. Hlavní cenou je pak poukázka na domácí elektrospotřebiče značky Concept v hodnotě 20 tisíc Kč.
 
„Choceňský smetanový jogurt je mezi našimi zákazníky, kterých si velmi vážíme,  nejoblíbenějším jogurtovým výrobkem. Proto jsme jim chtěli nabídnout možnost, jak spojit příjemné s užitečným, “ říká Pavel Marek, hlavní manažer pro marketing a obchod.
Obrazek 
Stačí si tedy vychutnat hedvábnou smetanovou chuť choceňského jogurtu a pak se již jen radovat z výhry. Svou oblíbenou chuť si jistě najde každý. Zkusit můžete třeba oříškovou nebo čokoládovou. Pro milovníky klasických ovocných chutí je tu pak jahoda, borůvka, višeň, malina nebo broskev. Žádané osvěžení zajistí čistý bíly jogurt z Chocně. Choceňské smetanové jogurty navíc obsahují živé jogurtové kultury a jsou bez konzervačních látek.
 
Informace o soutěži jsou k dispozici na nových stránkách Choceňské mlékárny www.chocenskamlekarna.cz a na www.schutidotoho.cz nebo na www.ceskyshop.cz   

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×