Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sledujte osudové scénáře dnešních velkoměst v pořadu Megakatastrofy na Spektrum

1. 5. 2011

Zemětřesní, tsunami, výbuchy elektráren a továren. Z médií se na nás valí jedna zpráva o katastrofě za druhou. Tady u nás je naštěstí můžeme sledovat v relativním klidu. Jak by to ale vypadalo, kdyby dnešní velkoměsta a jejich obyvatelé museli v blízké budoucnosti čelit globálním katastrofám, jako je výbuch sopky zásah asteroidem? Podívat se na katastrofické scénáře můžete od 12. dubna v pořadu Megakatastrofy na kanále Spektrum, každé úterý od 21.20 hodin.

Co by se stalo, kdyby se zopakovaly otřesy půdy rovnající, jež prožilo San Francisco v roce 1906, kdyby dnes došlo – jako v roce 1883 – k výbuchu sopky Krakatau, případně co kdybychom se brzy opět srazili s asteroidem dost velkým na to, aby vyhubil podstatnou část pozemského života, jak už se to během dlouhé historie kosmického tělesa, jež obýváme, několikrát stalo?

bez-nazvu-1.jpg

bez-nazvu-2.jpg

O společnosti Chello Central Europe
Chello Central Europe je obchodní jednotkou společnosti Chellomedia, přední mezinárodní mediální firmy a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Její současné portfolio kanálů pro daný region tvoří televizní stanice Minimax, Filmmúzeum, Spektrum, SPORT1, SPORT2, SPORT M, Deko, TV Paprika, Zone Club, Zone Romantica, Zone Europa a MGM. Kromě svých tematických televizních stanic společnost dále provozuje firmu AT Media, přední polskou agenturu zabývající se prodejem reklamního času na tematických stanicích, která začala v nedávné době působit také v České republice a Maďarsku. Dále společnost Chello Central Europe poskytuje distribuční a marketingové služby celé řadě zavedených televizních společností v celém regionu.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×