Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sledujte celý červen zajímavé pořady z lékařského prostředí jen na ZONE REALITY

18. 6. 2010

Obrazek

Měsíc červen je na Zone Reality zasvěcený pořadům z  lékařského prostředí. Sledovat budete moci případy na hraně mezi životem a smrtí, nejrůznější osudy pacientů a seznámíte se s tím, kam až jsou vědci a lékaři schopní posouvat hranice současné medicíny.
 

Absolutní premiéru bude mít pořad nazvaný Příběhy z ordinace. Pořad vypráví o těch nejdramatičtějších bitvách, které se v současné medicíně odehrávají. Jednotlivé příběhy vypráví nejen lidé, kteří posunují hranice medicíny, tedy lékaři a vědci, ale také samotní pacienti a jejich rodiny. Pořad vás pravidelně na okamžik zavede do prostředí, kde se každou chvíli odehrává úpěnlivý boj s časem. Jednotlivé příběhy mohou vyvolávat úžas, zděšení i lítost. Opravdu skutečné a neobyčejné Příběhy z ordinace můžete sledovat v červnu pravidelně každý všední den ve 14:45 a 19:50 hodin na Zone Reality. Sledovat můžete například i Pohotovost pro miminka, pořad Jak se žije s nevyléčitelnou nemocí či seriál Doktorky, který na svět medicíny nahlíží skrze optiku nejrůznějších špičkových lékařek pracujících v USA. Na jejich výkonech závisí lidské životy. Celý červen premiéry z lékařského prostředí jen na ZONE REALITY!

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×