Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sladké kouzlení s polevou

9. 12. 2011

Poleva je tou správnou tečkou, lahodnou „třešničkou na dortu“, díky které získává pokrm nejen lákavý a zajímavý vzhled, ale i neodolatelnou chuť.

Lesklá lahůdka, která stojí za hřích3d_tuba_poleva_kakao.jpg
Nechte se zlákat čerstvou novinkou na trhu – smyslně lahodnou Polevou od značky Tatra. Ochutnat můžete kakaovou nebo karamelovou 3d_tuba_poleva_karamel.jpgpříchuť. Ideální složení na bázi zahuštěného slazeného mléka vytváří, díky příchutím, krásně sytou a lesklou polevu, která úžasně dotvoří váš pokrm. Tatra poleva se doporučuje na zdobení zmrzliny, dezertů, dortů a zákusků, mražených dezertů (např. oblíbený Ice Cream Sundae), palačinek, pudinků, ale také kávy – např. dnes tak populárního Frapuccina. Je vhodná i pro bezlepkovou dietu.
Zdobení je tak snadné
Tatra poleva se prodává v praktických plastových tubách, obsah 250 g. Stačí je pouze otevřít, zmáčknout a zbytek je už na vás. Šikovný flip uzávěr polevu jednoduše uzavře a uchová pro další použití. 
Cena 49,90 Kč.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×