Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skoncujte se stereotypem! Připravte se na vstup do nového světa plného inspirativních stylingových inovací

24. 8. 2010
Žijete v zajetých kolejích? Toužíte po nových stylingových zážitcích a efektech? Potřebujete pořádnou dávku inspirace? Schwarzkopf OSiS Vám díky novým inovativním přípravkům a zaměření se na nejnovější stylingové trendy umožní naplnit heslo “Kill routine” – “Pryč se stereotypem”. Navštivte svého kadeřníka a získejte neuvěřitelně inspirativní účes!
 
Nezáleží na tom, jestli jste rocker, uhlazená elegantní dáma nebo punker - připravte se na inovativní přípravky, které se budou dokonale hodit k Vaší osobnosti.
 
Nyní můžete posunout hranice svého stylingu a dát průchod své fantazii díky vzrušujícím trendům, novým přípravkům, zajímavým konzistencím a nepřehlédnutelnému designu.
 
Kompletní řada Schwarzkopf OSiS, která obsahuje přípravky v balení s výraznými designovými prvky /jako je například aplikátor umožňující používání jednou rukou/, je nyní rozdělena do 3 výrobkových směrů pro snadnější rozpoznání stylingového efektu (styling, struktura, konečná úprava) a nabízí několik stupňů kontroly.
 
ObrazekVYZKOUŠEJTE přípravky pro STRUKTURU, když chcete získat ultra silnou kontrolu a strukturu. Ultra silný strukturující FlexWax je perfektní krémový vosk, který Vám umožní přetvářet účes a zároveň ho tvarovat. Ultra silný flexibilní gel Gelastic umožňuje flexibilní tvarování účesu s flexibilní fixací.
 
VYZKOUŠEJTE přípravky pro STYLING pro objem, vlny čiObrazek uhlazení. Sérum pro objem vlasů Body Me Vás uchvátí pocitem z plnějších vlasů a až o 100 % větším přirozeným objemem. Ultra silná krémová pěna Hold Miracle nabízí mimořádně silnou kontrolu, ale zároveň hebký efekt. Sametový krém Curl Me Soft je určený pro dokonalé tvarování všech Obrazektypů vln, zanechává vlasy hebké a příjemné na dotyk. Jemná emulze pro narovnávání vlasů Softn’straight je určena pro dlouhotrvající narovnání vlasů; zanechává je úchvatně hebké.
 Obrazek
VYZKOUŠEJTE přípravky pro KONEČNOU ÚPRAVU. Hedvábný pudr pro lesk Shine Duster fascinuje přeměnou odlehčeného pudru v krémový fluid, který vlasům dodá okamžitý hedvábný zářivý lesk!
 
OSiS Vám přináší inspiraci a nástroje pro skoncování s každodenní rutinou. Získejte další dávku inspirace na www.osiskillroutine.cz a najděte si toho pravého kadeřníka, který vytvoří Váš vysněný styl!
 

OSiS – je čas naplnit heslo “Kill routine” – “Pryč se stereotypem”

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×