Jdi na obsah Jdi na menu
 


SILVESTROVSKÝ POBYT a zimní radovánky v Hotelu TOMMY na Babí u Náchoda

7. 12. 2010

p1060007.jpgKrálovna zima nám ohlásila příchod mrazivých dní a zimní nadílka na sebe jistě nenechá dlouho čekat. Nejen pro milovníky příznivějších teplot přicházíme s  nabídkou několika dní neodolatelné až královské relaxace. Prohřátí a kompletní regenerace organismu na Vás čeká v rodinném hotelu na Babí u Náchoda. Dokonce i milovníci sněhu mohou oprášit svá prkýnka a vydat se na nedaleké svahy za zimními radovánkami. Hotel TOMMY, to je Váš přístav pro načerpání nové energie…

Zimní měsíce jsou pro nás většinou tím nejnáročnějším obdobím v rámci celého roku. Proto jsme pro Vás připravili rozmanitou nabídku relaxačních a romantických wellness pobytů, plných báječného odpočinku a pohodové nálady. Především pro ženy jsou Vánoce časem shonu, úklidu a pečení cukroví. Proto si v těchto dnech zasloužíte hýčkání v pravém slova smyslu. Prodloužený víkend pro ženy můžete v Hotelu TOMMY trávit s kamarádkou nebo v silné dámské sestavě. Pokud si chcete odpočinout společně s Vaším partnerem, nechte se hýčkat při pobytu Ve službách Jejího Veličenstva nebo si ve dvou prožijte Romantický víkend pana „Amora“. Novinkou našich pobytových balíčků je Romantická noc s klíčem od Vašich srdcí nebo Víkendový pobyt „Na vlnách relaxace“.
 

fa-4528.jpg

 
Esencí života jsou zážitky – proto darujte krásný zážitek v Hotelu TOMMY! Vašim dětem, známým, rodičům i prarodičům můžete darovat některý z romantických či relaxačních pobytových balíčků. Nejen příznivce péče o své zdraví potěší dárkový poukaz na regenerační masáže a další wellness procedury, které osvěží Vaše tělo i mysl.
 
 
7-kopie.jpgWellness Hotel TOMMY si pro Vás tradičně připravil také pohodové a netradiční zakončení roku 2010. Cítíme ve vzduchu nejen páru nad vířivou vanou whirlpool, ale také horký punč po celodenním sjíždění místních svahů na kdejakém prkýnku. Na programu budou wellness dýchánky všeho druhu a samozřejmě taneční Silvestrovský večer za doprovodu živé hudby. Nebude chybět báječná zábava, nějaké to překvapení a vybrané pochoutky od mistra šéfkuchaře.
 
Lyžování a jiné zimní sporty na dosah ruky
zieleniec.jpgPokud se „královna Zima“ nenechá zahanbit, můžete využít i zdejší vynikající podmínky pro lyže, snowboard či běžky. Velmi kvalitní služby nabízí nově zmodernizované středisko Zieleniec (20 km) na polské straně Orlických hor. K dispozici je několik sjezdových tratí různých obtížností, vyhřívaná sedačková lanovka, kotvičkové lanovky, potěší bezproblémové parkování přímo pod svahem, upravené sjezdovky a především velmi příjemné ceny. Lyžovat můžete nejen přes den, ale středisko nabízí i možnost nočního lyžování. Rovněž se můžete vydat se do známých středisek v Orlických horách (30 km). Pro Vaše pohodlí jsou v provozu i skibusy, které jsou vypravovány přímo z Náchoda.
 
SV. VALENTÝN 2011 – svátek zamilovaných
Vždy v polovině února žehná lásce zamilovaných jejich patron Svatý Valentýn. V těchto dnech je možná o to větší příležitost prožít krásné okamžiky s Vaším partnerem či partnerkou. Láskou okořeněný víkendový pobyt pro dva Vám dopřeje několik nerušených okamžiků relaxace a romantiky. Pokud toužíte právě po něčem takovém, přijeďte k nám na víkendový pobyt Valentýnské políbení v Hotelu TOMMY.

img_3149-kopie.jpg

Zkrátka přijeďte si odpočinout, načerpat síly do nového roku a užít si zimní náladu. Těšíme se na Vaši návštěvu v Hotelu TOMMY na Babí u Náchoda – a lyže i plavky rozhodně s sebou!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×