Jdi na obsah Jdi na menu
 


Schwarzkopf Professional představuje nový Bonacure BC TIME RESTORE

6. 4. 2010

ObrazekPRAVÁ KRÁSA TRVÁ VĚČNĚ

 

Ženy po staletí používají nejrůznější kosmetické přípravky, aby jejich pleť zůstala přirozeně krásná a mladistvá. Péče o pleť je bez pochyby velmi důležitá. Otázkou je: jak můžeme chránit mladistvý vzhled svých vlasů?

 
Vlasy se s přibývajícími lety přirozeně mění; produkce velmi důležitých keratinů se zmenšuje, což znamená, že se vlasy již nemohou chránit a regenerovat po poškození způsobeném chemikáliemi, okolním prostředím a každodenním ošetřováním. Ve výsledku vlasy mohou být slabé, křehké a ochablé.


Naštěstí v době technologického pokroku máme možnost chránit a obnovovat vlasy – udělat pravou krásu věčnou.


Na základě rozsáhlého laboratorního výzkumu a 111
-leté zkušenosti vyvinul Schwarzkopf Professional novou řadu Bonacure BC TIME RESTORE, která opravdu pomáhá vrátit čas zpět a potlačovat projevy stárnutí a navrací vlasům přirozenou, mladistvou krásu.

 
Každý přípravek v této řadě obsahuje 2 klíčové ingredience, které aktivně pomáhají obnovit a posílit vlasy: Q10 PLUS a technologie AMINO CELL REBUILD společně tvoří komplex Q10 PLUS.

 
Koenzym Q10 je díky svým schopnostem potlačovat projevy stárnutí velmi rozšířený v péči o pleť. Nyní v ještě vyšší koncentraci Q10 PLUS aktivuje produkce zásadních keratinů, které se postupem času ztrácí. Nový Q10 PLUS podporuje návrat vlasů k jejich optimálnímu mladistvému složení.

 
V komplexu Q10 PLUS je obsažena i převratná technologie AMINO CELL REBUILD, která poprvé přestavuje strukturu vlasů zevnitř a obnovuje jejich sílu a pružnost. Pro krásné a zářivé vlasy po každém použití.

 
Schwarzkopf BC TIME RESTORE nabízí přípravek pro každodenní potřeby Vašich vlasů – bez ohledu na jejich typ. Vychutnejte si smyslný zážitek s bohatým krémovým složením a bohatým aroma v KOMPLETNÍ ŘADĚ PEČUJÍCÍCH PŘÍPRAVKŮ i ZBRUSU NOVÝCH STYLINOVÝCH PŘÍPRAVCÍCH, speciálně vyvinutých pro potřeby zralých vlasů:

 

ObrazekOBNOVUJÍCÍ ŠAMPON

Pečující šampon pro každodenní použití pro zralé vlasy, které jsou hrubé a křehké nebo mdlé a bez života. Obnovuje pružnost vlasů a zanechává je hebké a snadno ovladatelné.

OBNOVUJÍCÍ KÚRA

Zralé vlasy jsou často křehké a potřebují hloubkovou regeneraci a obnovu. Tato lehká a přitom krémová kúra hloubkově doplňuje vnitřní strukturu porézních, suchých nebo poškozených vlasů.

 


Obrazek
OBNOVUJÍCÍ PĚNA PRO OBJEM VLASŮ

Zahalte nevýrazné vlasy touto bohatou krémovou pěnou a získejte zralé vlasy plné objemu a tvaru. Užijte si živý dlouhotrvající objem vlasů díky receptuře, která se nelepí a je hebká na dotek i na pohled.

ObrazekOBNOVUJÍCÍ ZÁŘIVÝ VLASOVÝ SPREJ

Tento nezatěžující sprej navrací zralým a křehkým vlasům bez života jemný lesk.

Poskytuje mdlým vlasům bez života třpytivý lesk a pohyb bez jejich zatěžování a mastného efektu.

 

 

 

 

Obrazek
TIME RESTORE OBNOVUJÍCÍ NOČNÍ SPREJ

přes noc dodává zralým a křehkým vlasům podstatně více síly pro potlačování projevů stárnutí. Pro omlazené a pružné vlasy plné nekonečné krásy a lesku.

TIME RESTORE OBNOVUJÍCÍ BALZÁM NA POKOŽKU HLAVY

podporuje vlasové kořínky k aktivaci produkce dvou keratinů, která se časem zmenšuje. Pro pružné, silné a zdravé vlasy plné nekonečné krásy.

TIME RESTORE OBNOVUJÍCÍ KONDICIONÉR

usnadňuje rozčesávání zralých a křehkých vlasů a dodává jim podstatně více síly pro potlačování projevů stárnutí. Pro odolné a snadno upravitelné vlasy plné nekonečné krásy a lesku.

ObrazekTIME RESTORE SPREJ PRO HEDVÁBNÝ LESK

usnadňuje rozčesávání jemných, zralých a křehkých vlasů a dodává jim podstatně více síly pro potlačování projevů stárnutí. Pro plné, silnější a snadno upravitelné vlasy plné nekonečné krásy a hedvábného lesku.

NOVÝ BC TIME RESTORE opakovaně dokazuje, že omlazující kúry nejsou určeny pouze pro pleť.

Neváhejte…chopte se příležitosti uchovat svou mladistvou krásu již dnes.

 

Je na čase vyzkoušet Schwarzkopf BC TIME RESTORE.



 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×