Jdi na obsah Jdi na menu
 


Schwarzkopf Professional představuje NEW BC BONACURE HAIRTHERAPY

12. 3. 2010

Záleží vám na vašich vlasech stejně jako na vaší pleti? Většina z nás pravidelně pečuje o svou pleť, ale často zapomíná, že naše vlasy jsou stejně tak zranitelné. Vlasy se snadno poškodí teplem z každodenního vysoušení a narovnávání, chemickým ošetřováním a vlivem vnějšího prostředí, jako slunce a znečištění životního prostředí. Časem se mohou stát suchými, bez přirozené vitality a působí mdle. Proto je důležité pečovat o vlasy pravidelně, ale nejen na povrchu: vlasy potřebují hlubší terapii pro oživení jejich krásy a odhalení jejich pravého lesku.

 Na základě technické odbornosti získané během 111 let dlouhé historie a rozsáhlého laboratorního výzkumu vytvořil Schwarzkopf Professional nový BC Bonacure Hairtherapy, kompletní řadu jedinečných přípravků vlasové péče – všechny speciálně vytvořené pro OBNOVENÍ KRÁSY ZEVNITŘ.

 Díky převratné AMINO CELL REBUILD technologii dosahují výrobky nové úrovně účinků a umožňují restrukturalizovat vnitřní stavbu vlasové buňky a navrátit každému typu vlasu jeho přirozenou krásu.

Na rozdíl od tradičních postupů je technologie Amino Cell Rebuild založena na kompletní sekvenci 9 aminokyselin a ne pouze na jedné. Namísto pouhého vyplňování mezer ve struktuře dochází s každým použitím pečujícího přípravku k restrukturalizaci vlasů, kterým je zároveň dodána síla, pružnost a výjimečný lesk.


Nový Schwarzkopf BC Bonacure Hairtherapy poskytuje specifická řešení pro různé typy vlasů, avšak všechny sdílí společný cíl: pomoci vám vrátit vlasům jejich původní přirozenou krásu.


Pro poškozené vlasy potřebujete REPAIR RESCUE

S Cura+ Protein komplexem obnovuje a regeneruje vnitřní stavbu vlasu. Zanechá vlasy o 25 % silnější. Obnovuje přirozený lesk a pružnost a zabraňuje třepení konečků.


Klíčové přípravky řady Repair Rescue zahrnují:


  • BC Creme Shampoo - Krémový šampon; nejintenzivnější šampon v řadě, uhlazuje vlasy svou bohatou konzistencí. Je tak krémový, že musí být v dóze.

    Obrazek

     

     

  • BC Amino Fortifier – Posilující kúra; nová koncentrovaná péče pro posílení a zpevnění vlasů zevnitř.

    Obrazek

      

  • BC Instant Repair Shot – Intenzivní regenerační kúra; péče s rychlým účinkem exkluzivně pro použití v salonu, která proniká do vlasů a rozčesává je pro okamžitou sílu a pružnost.

    Obrazek

      

  • BC Sealed Ens – Fluid na konečky vlasů; uhlazuje a zabraňuje třepení konečků. Perfektní způsob ukončení regeneračního procesu.

Obrazek

 

 

Pro barvené vlasy potřebujete COLOR SAVE

S komplexem Color Save chrání barvu a podporuje její lesk. Pro zářivou barvu i po 30 umytí.


Klíčové přípravky řady Schwarzkopf Color Safe zahrnují:


  • BC Sulfate-Free Color Shampoo - bezsulfátový šampon; jemně a účinně čistí vlasy bez vymývání barvy. Tenzidy šetrné k pigmentu zajišťují uchování barvy dokonce po 30 umytí.

    Obrazek

     

     

  • BC Pre-Color Service – Péče před barvením; tento speciální přípravek k použití v salonu, který vyrovnává poréznost vlasu před barvením. Pro jednolité a nádherné barevné výsledky.

    Obrazek

     

  • BC Post-Color Service – Péče po barvení; tento speciální přípravek k použití v salonu uzavírá kutikulu a uzamyká ve vlasech barvu. Pro dlouhotrvající barevný výsledek.

     

Obrazek

 

 

Pro normální až suché, nebo vlnité a korozivní vlasy potřebujete MOISTURE KICK

S derivátem kyseliny hyaluronové, která je složkou prémiových značek péče o pleť, vyrovnává hladinu vlhkosti vlasů a vyživuje vlasy bez zatížení. Pro vlasy plné zdravé pružnosti a lesku.


Klíčové přípravky řady Moisture Kick zahrnují:


  • BC Monture Kick Spray Conditioner – Zvlhčující kondicionér; dvoufázový kondicionér ve spreji poskytuje optimální rovnováhu hydratace a odlehčené péče.

    Obrazek

      

  • BC Monture Kick Recharger – Zvlhčující pěnová kúra; inovativní gelová receptura se ve vaší ruce změní na lehkou pěnu, která poskytuje intenzivní zvlhčení bez zatěžování.

     

    Obrazek

Pro jemné vlasy potřebujete VOLUME BOOST

S bambusovým komplexem poskytuje vlasům nezatěžující péči pro viditelný objem a zdravý lesk. Perfektní řešení pro jemné a zplihlé vlasy bez lesku.


Klíčové přípravky řady Volume Boost zahrnují:


  • BC Volume Boost ShampooŠampon pro podporu objemu; čistí a posiluje objem jemných a křehkých vlasů a poskytuje základní péči bez zatěžování.

    Obrazek

     

     

  • BC Volume Boost KondicionérKondicionér pro podporu objemu; odlehčený přípravek, který posiluje objem a usnadňuje kontrolu vlasů.

 

Obrazek


Pro specifické potřeby vlasů a vlasové pokožky potřebujete HAIR + SCALP

 

Řada vysoce účinných přípravků, které důkladně čistí vlasy a vlasovou pokožku, zabraňují tvorbě lupů a podporují růst vlasů.

Tato další generace vlasové terapie je prvním INDIVIDUALIZOVANÝM PROGRAMEM PÉČE O VLASY, který skutečně rozumí specifickým potřebám různých typů vlasů a díky vysoce účinným složkám řeší jejich nejrůznější problémy.

S BC Bonacure Hairtherapy, těžíte z řady přípravků, která je určena pro řešení vašich specifických problémů. Váš místní kadeřník Schwarzkopf Professional vám pomůže sestavit režim unikátní pro vás, který začíná v salonu a pokračuje u vás doma.

Pro skutečný kosmetický zážitek, Schwarzkopf BC Bonacure Hairtherapy nejen dodává výjimečné výsledky, ale i potěší smysly. Hebké sametové receptury a nové delikátní vůně tvoří takový kosmetický a terapeutický zážitek, že si tyto přípravky rádi zařadíte do každodenní péče o své vlasy.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

----

(Elča, 15. 3. 2010 18:39)

Díky za tip :-)

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×