Jdi na obsah Jdi na menu
 


SCHWARZKOPF ESSENSITY – TO NEJLEPŠÍ S PŘÍRODY

26. 5. 2010

Obrazek

V době, kdy čím dál více lidí uzpůsobuje svůj životní styl tak, aby byl co nejohleduplnější k přírodě, přichází Schwarzkopf s novou řadou ESSENSITY. Nejen že si tato řada zachovává špičkovou kvalitu, na jakou jsou zákazníci zvyklí, ale zároveň šetří životní prostředí a obsahuje jen minimum syntetických složek.

 
Značka ESSENSITY splňuje 3 předpoklady udržitelného růstu:
 
1. Zdraví
Všechny přípravky z řady ESSENSITY neobsahují žádné umělé parfemace, silikony, parafíny, minerální oleje a parabeny. Syntetické složky jsou v maximální možné míře nahrazovány přírodními, aniž by byla snížena účinnost produktů. Složení veškerých produktů tedy obsahuje pouze nejčistší složky v organické kvalitě.
 
2. Ekologie
Přípravky z řady ESSENSITY obsahují takové složení, které zajišťuje, že jsou z velké části biologicky odbouratelné. Suroviny, ze kterých jsou přípravky vyrobeny, jsou získávány z obnovitelných rostlinných zdrojů. Aerosolové spreje, zbytečné obaly a skládané krabice jsou minulostí. Všechny obaly jsou 100% recyklovatelné.
 
3. Sociální odpovědnost
Prostředky z prodejů značky ESSENSITY jsou použity na obnovu tropických pralesů, a to minimálně 70 hektarů ročně. Tím je zvýšena biodiverzita, rozšířen životní prostor divokých zvířat a zároveň tak vznikají pracovní místa v daných lokalitách.
 

Sortiment pečujících produktů ESSENSITY obsahuje šetrné šampony, kondicionéry a kúry, které pro své vynikající účinky využívají nejčistší sílu přírody a dodávají vlasům takovou péči, že se mohou rozzářit ve své přirozené kráse.

Obrazek

 

V nabídce najdete například Schwarzkopf Essensity Cleansing Shampoo, jemný šampon pro každodenní použití, který jemně čistí, posiluje a oživuje vlasy a vlasovou pokožku. Je bohacený o výtažky z ekologicky pěstovaných brusinek a kalcinu a dodává vlasům objem a pružnost.

Obrazek
Pro poškozené vlasy se nabízí Schwarzkopf Essensity Restoring Shampoo - intenzivní pečující šampón s obsahem jemně filtrovaných výtažků z organické goji (kustovnice čínské) a s obsahem přírodních rýžových proteinů, který poskytuje šetrné a účinné čištění a výživu pro všechny typy poškozených a barvených vlasů.

ObrazekPokud potřebujete intenzivní péči o Vaše vlasy, ideální volba je Schwarzkopf Essensity Intensive Curing Mask – hloubková a intenzivní kúra pro extrémně poškozené, odbarvované a zesvětlované vlasy. Tato intenzivní hloubková maska je určena pro porézní vlasy jako nejvyšší stupeň péče a regenerace. Speciální receptura obsahuje esence z organické góji, přírodního arganového oleje a přírodního rýžového proteinu. Posiluje jak vnitřní, tak vnější strukturu vlasu, dodává mu zdravý vzhled a pocit přirozeně velkého objemu a pružnosti.

 

Stylingová řada Schwarzkopf ESSENSITY obsahuje nejčistší organické esence a esenciální oleje a nabízí produkty pro fixaci, lesk, objem a strukturu účesu využívající sílu přírody pro přirozené výsledky nové dimenze v oblasti vlasového stylingu.

Obrazek
V nabídce najdete například strukturující bláto Schwarzkopf Essensity TexturisingMud, jehož suchá a pružná konzistence umožňuje flexibilní úpravu nebo zvýraznění jednotlivých partií účesu. Obsahuje výtažky z organického tapioku a lopuchového kořene, vlasy viditelně oživuje a dodává dlouhotrvající strukturu a zvýraznění požadovaných partií účesu.

Obrazek

 

Pro uhlazení nepoddajných vlasů doporučujeme uhlazující krém Schwarzkopf Essensity Smoothing Cream.Ten dodává povrchu vlasů přirozený, saténově hladký lesk. Lehká a zároveň bohatá receptura, obohacená o výtažky sezamového a lněného oleje z ekologického zemědělství – uhlazuje i ty nejvíce nepoddajné vlasy, zanechává je hebké, přirozeně hladké, lesklé a působí antistaticky.

Obrazek
V případě potřeby silnější fixace sáhněte po Schwarzkopf Essensity AirFixPump Sprayfixačním spreji s rozprašovačem, neslepuje vlasy a snadno se vyčesává. Receptura obsahuje organické esence z jasanové kůry a z bambusu a poskytuje neslepující, silnou, dlouhotrvající fixaci.

 

Ať už zvolíte jakýkoliv výrobek řady ESSENSITY, můžete si být jistí, že splní i vaše nejnáročnější požadavky. Navíc při jeho použití budete mít skvělý pocit z toho, že svou volbou přípravků přispíváte k ochraně životního prostředí.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

super

(Iveta, 19. 5. 2010 9:45)

Super, tak něco takového jsem přesně hledala. Díky za tip!

 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×