Jdi na obsah Jdi na menu
 


S NOVOU ochrannou řadou Kléral senjal solaire Budou vaše vlasy PROSTĚ ZÁŘIT…

Všichni si rádi užíváme slunečních paprsků, hřejivého dotyku slunce na tváři, třpytící se mořské vody na své kůži, příjemného mořského vánku ve vlasech; je to prostě krásný pocit. Ale zatímco letní měsíce rychle přichází a ještě rychleji odchází, sluneční UV paprsky působí po celý rok …

Všichni si uvědomujeme nebezpečí škodlivého vlivu UV záření na naší pokožku, ale víte, že to samé hrozí i Vašim vlasům?
Vnější vlivy, jakými jsou UV záření, vítr a mořská voda, působí na Vaše vlasy a zanechávají je suché, mdlé a velmi problematicky upravitelné. Tento problém vychází z úrovně znečištění vnějšího prostředí, kterému jsou naše vlasy každodenně vystavovány. 
Nebylo by skvělé, kdyby existovala spolehlivá pečující řada nabízející kompletní systém přípravků vyvinutých speciálně pro použití před, během a po vystavení slunečnímu záření?
A nyní je tady jenom pro Vás …
Kléral s hrdostí představuje novou řadu KLÉRAL SENJAL SOLAIRE; nyní si můžete užívat vlasy s dotykem slunce po celý rok. Nová inovativní receptura poskytuje potřebnou ochranu proti poškození vlasů vlivem UV záření a negativních vlivů vnějšího prostředí, působí před, během a po vystavení vlasů slunečnímu záření.
Přípravky Kléral Senjal Solaire jsou založené na speciální kombinaci složek, které jsou schopné regenerovat, osvěžit a chránit Vaše vlasy a zároveň jim dodat čerstvý letní lesk při každém použití.
Nová řada obsahuje přípravky, které lze použít před, během i po vystavení slunečnímu záření. Bez ohledu na to, jaký máte typ vlasů, nové přípravky Kléral Senjal Solaire jim vždy dodají krásný, zářivý a zdravý vzhled.
 
 
4.jpgSenjal Solaire Line Shampoo Oil U.V.
 
Ochranný a regenerační šampon pro vlasy namáhané sluncem. Celková ochrana vlasů před nepříznivými vlivy, jaké jsou UV paprsky, chlór z bazénu a mořská voda. Odstraňuje chlór, sůl a všechny související zbytky, takže vaše vlasy zůstávají lesklé a plné objemu.
 
 
 
 
 
5.jpg
Senjal Solaire Line Biovital Oil U.V.
 
Vodě odolný olej, který chrání vlasy proti vlivu UV paprsků, chlóru z bazénu a mořské soli. Tento produkt byl vyvinut jako speciální ochranná bariéra s jemnou hydratací, proti škodlivým účinkům tepla, soli a chlóru.
 
 
 
 
 
 
 
6.jpgSenjal Solaire Line Balsam Oil U.V.
 
Balzám pro hloubkovou ochranu vlasů před nepříznivými vlivy, jaké jsou UV paprsky, chlór z bazénu a mořská voda. Obnovuje vzhled, strukturu vlasů a přirozenou pH, která může být často zničena mýdlem, klimatickými vlivy, sluncem nebo chemickým ošetřením.
Všichni si určitě uvědomujeme nutnost chránit pokožku před sluncem, ale stejně důležité je dělat to samé i pro vlasy vystavované slunci, proto neriskujte jejich poškození a už dnes objednávejte v eshopu www.a-vlasy.cz  
 
Relaxujte a nechte slunce dotknout se Vašich vlasů...
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×