Jdi na obsah Jdi na menu
 


S novou kolekcí od Goly se budete lišit

29. 4. 2011

Připadá vám nabídka kabelek v obchodech nudná a nezajímavá? Potom se určitě zamilujete do nové jarní kolekce od Goly s názvem Tado. Tašky v klasických tvarech, typických pro značku GOLA, hýří pestrými barvami a výborně doplňují první jarní dny. Tyto tašky zvýrazní každý outfit a v davu se s nimi rozhodně neztratíte. Britská designérská firma Tado je proslulá svými originálními a neotřelými motivy. Novou kolekci GOLA Tado, ale i další produkty značky GOLA, je možné zakoupit již nyní v e-shopu www.catgang.cz.

 
bez-nazvu-1.jpgTutti
Když bláznivě, tak pořádně! Tímto heslem se nejspíše řídili designéři při navrhování bílé tašky s něžně růžovými doplňky, která je navíc posetá desítkami barevných veselých obrázků. S touto taškou si přizvete optimismus do prvních jarních dnů. Kdy se vám naposled stalo, že vám pohled na kabelku zvedl náladu? Prostorná taška s širokým nastavitelným popruhem zajistí pohodlné nošení i těžších předmětů, proto je vhodnou volbou do školy i na sport.
Taška Tutti na www.catgang.cz: 1290,- Kč
 
 
bez-nazvu-2.jpgSeymour
Kdo to tak zírá? Dvě velká černá kukadla, která zdobí tuto tašku, vás budou bez mrknutí sledovat na každém kroku. Jednoduchý design, který má velké oči.
Vybrat si můžete ze tří trendových barevných variací.
Taška Seymour Purple na www.catgang.cz: 1290,- Kč
 
 
bez-nazvu-3.jpgBow
Má mašli, aby jí našli. Tuto tašku již nikdy neztratíte z dohledu, díky růžovo-zeleno-tyrkysové kombinaci barev září na dálku. A velká růžová mašle na přední straně je už jen takovou třešničkou na dortu.
Taška Bow na www.catgang.cz: 1290,- Kč
 
 
 
 
bez-nazvu-4.jpgDream
Jarní proměnlivé počasí jako součást módního stylu? Proč ne?! Krásné bílé mraky, které zdobí tuto tašku, ale žádnou bouřku nepřinesou. Naopak, budou se skvěle vyjímat v prvních jarních paprscích. Taška se díky svým větším rozměrům hodí pro ty, co mají dny opravdu nabité aktivitami a potřebují mít vše při ruce.  Dvě velké uši unesou všechny sešity a učebnice i veškerou sportovní výbavu. Tašku si můžete pořídit i decentnější fialové barvě.
Taška Dream blue na www.catgang.cz: 1690,- Kč
 
bez-nazvu-5.jpgSwot
Retro kombinace, jak má být! Černobílý vzor této tašky je doplněn několika červenými akcenty, které z ní dělají nevšední kousek. Ve skříni ani na akci rozhodně nezapadne. Design ocení jak holky, tak kluci. Kdo se necítí na výrazné barevné kombinace, ale potrpí si spíš na vytříbený styl, je pro něj tato taška báječnou alternativou.
Taška Swot na www.catgang.cz: 1290,- Kč
 
bez-nazvu-6.jpgGoal
Góóól! Designová řada GOLA Tado myslí i na kluky. Velká taška s fotbalovým motivem se hodí jak na trénink, tak do školy. Veselou kombinaci bílé, černé a žluté tak ocení i nesportovci.
Taška Goal na www.catgang.cz: 1290,- Kč
 
 
bez-nazvu-7.jpgMaclaine Scoot
Někdy je velká taška prostě zbytečná. Pro takové případy má GOLA ve svých kolekcích tuto menší tašku. Má sice miniaturní rozměry, ale vejde se do ní vše potřebné – peněženka, mobil, klíče. Vybírat můžete z několika vzorů, a jelikož se jedná o práci designérů Tado, výběr rozhodně nebude jednoduchý. Pestré barvy, bláznivé motivy a zdánlivě neslučitelné kombinace. Vybírejte, až vám budou oči přecházet.
Taška Maclaine Scoot na www.catgang.cz: 820,- Kč
 
O značce GOLA
GOLA je britská značka zabývající se výrobou sportovní obuvi a tašek. Firma byla založena ve Velké Británii v roce 1905. V roce 2000 vznikla nová linie s názvem GOLA Classic, která se svými výrobky snaží připomenout design z dob minulých a navazuje na dlouho tradici firmy GOLA. Kvalitní výrobky v retro designu jsou nyní oblíbené po celém světě a jsou vyhledávány pro svoji originální podobu.
 
O obchodu CATGANG
Internetový obchod není jen o značce Gola Classics. Vybrat si zde můžete například z tašek tak věhlasných jmen jako je Dunlop, Lonsdale London, Paul Frank Industries a mnoha jiných. E-shop dále nabízí boty, mj. značky Melissa, Macbeth a Converse, kožené pásky Lowlife, čepice, šátky, kalhoty, skvělá trička a mikiny, módní doplňky, bižuterii. Kabelky značek Red Or Dead, Willey. Nabídka se neustále rozšiřuje. Obchod www.catgang.cz jednoduše vybírá za vás, a to již 7. rokem. Rozhodující slovo má přitom originalita, trend a šmrnc! Navštivte www.catgang.cz a najděte si to pravé pro Vás
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×