Jdi na obsah Jdi na menu
 


Roztomilý a všemi dětmi milovaný tučňák PINGU zavítá v červnu na dětskou stanici JIM JAM

2. 6. 2010

Obrazek

Malý a kouzelný tučňáček PINGU, kterého si každé dítko zamiluje díky roztomilému vzezření, ale ještě roztomilejší neopakovatelné „tučňákovské“ řeči se bude v červnu pravidelně každý den v 7:35, 12:35 a 17:35 hodin objevovat na televizní stanici JIM JAM.
Děti se mohou těšit na kouzelnou pohádkovou postavičku, která neodolá žádnému dobrodružství a neustále se dostává do veselých situací. Malý PINGU žije se svojí veselou rodinkou na Antarktidě a baví se přesně tím, čím se takový malý tučňák na Antarktidě může bavit. Vydává se na průzkumy ledových jeskyní, hraje rybí tenis, ztrácí svoji malou sestru, nachází mapy pokladů, ale především svými vylomeninami pravidelně způsobuje široko daleko pozdvižení. Sousedé ho i přesto mají rádi. Malý Pingu je zkrátka plný energie a když už se něco semele, jeho iglú je vždy nablízku.
 
 
KDO je KDO? Aneb s kým Vás Pingu seznámí?  
 
ObrazekPINGA

Pinga je Pinguova malá sestřička, o kterou se čas od času musí postarat. Malá Pinga miluje svého modrého králíčka, kterého bere všude s sebou. Na to, aby se mohla účastnit Pinguových dobrodružství je ještě moc malá, přesto si svým velkým bratříčkem hraje ráda. Pingu je však dobrodruh, který na svou malou sestru často zapomíná.

 

ObrazekROBBY

Robby je Pinguv nejlepší kamarád. A když jsou tito dva pohromadě, o dvojité průšvihy je raz dva postaráno! Robby je lachtan plný energie a nadšení, stejně jako PINGU. Navzájem se inspirují a páchají spolu ty nejvýstřednější vylomeniny.

 

 
ObrazekMAMKA

Pinguova maminka je ta správná starostlivá maminka. Když se něco semele, je vždy nablízku, aby svého malého chlapečka objala a byla mu podporou. Miluje pečení dortů a má nekonečnou trpělivost. V rodinném iglú se stará o Pinguovu malou sestřičku a domácí práce.

  

ObrazekTAŤKA

Pinguv otec je místní pošťák. Je veselé povahy a má talent na výrobu hraček. Poradí si také s každou domácí prací. Stejně jako Pinguova matka má nejraději, když jsou jeho dvě ratolesti pohromadě v blízkosti. A když malý Pingu něco provede, vždy zachová chladnou hlavu a dokáže si poradit s každým problémem. Je to zkrátka táta jak má být! 

 

ObrazekDĚDA

Pingův dědeček je ten nejlepší dědeček, kterého si malý PINGU mohl přát! I když už není tak pohyblivý jako býval za mlada, s malým Pingu ožije, v očích se mu zajiskří a o zábavu je postaráno! 

 

 

Obrazeka BAJOO...

Nemotorný a velmi plachý, takový je sněhulák Bajoo. Podivné na něm je to, že i když je to sněhulák, neustále chodí zabalený do šály a neustále má klapky na uších. A kudy chodí, tudy kýchá! Pro dospělé zůstává utajen, nikdo kromě malého Pingu a jeho sestřičky Pingy o něm neví!

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

 


Používáme technologii cookies ke zkvalitnění poskytování našich služeb. Procházením stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací můžete najít na této stránce.×